Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 16 de març del 2021

'Cowboy Bebop'.


L’adaptació live-action de Netflix de l’icònic anime Cowboy Bebop ha tingut certs obstacles pel camí des del seu desenvolupament fins a la producció, però els fans aviat veuran el seu vaquer espacial preferit, ja que l’estrella Danielle Pineda ha utilitzat Instagram per a revelar que la filmació de la sèrie ha finalitzat oficialment.

La sèrie va començar producció a Nova Zelanda l’Octubre de 2019, però es va aturar poc després degut a que l’estrella John Cho va patir una lesió en el set que va requerir un endarreriment de 7-9 mesos, ja que el servei de streaming va escollir donar-li temps per a que es recuperes bé de la lesió i pugues fer rehabilitació. El temps d’inactivitat va oferir espai al escriptor per a desenvolupar més els guions de la sèrie, inclosa la incorporació del director original Shinichirō Watanabe com a consultor creatiu i començar a treballar en un guió de la segona temporada. La producció després va rebre llum verda a Nova Zelanda per a reprendre el rodatge al Setembre de 2020, després de l’aturada per la COVID-19 en el país i ara ha acabat oficialment.

John Cho (Star Trek, Searching) interpretarà a Spike Spiegel, Mustafa Shakir (Luke Cage) serà el seu soci Jet Black, Daniella Pineda (Jurassic World: Fallen Kingdom, What/If) serà la també caça recompenses i membre de la tripulació, Faye Valentine i Alex Hassell (The Miniaturist, Suburbicon) serà Vicious, enemic del protagonista, i Elena Satine (Revenge) com a Julia.

La sèrie de 10 episodis live-action està dirigida per Michael Katleman i Alex García López amb Christopher Yost (Thor: The Dark World, Thor: Ragnarok) i Javier Grillo-Marzuach com a escriptors.

Cowboy Bebop es va estrenar per primer cop l’any 1998 i explica la història del equip The Bebop, uns solitaris intergalàctics que s’uneixen per a localitzar als fugitius i entregar-los per diners en efectiu. Entre la tripulació es troba Spike Spiegel, un heroi el qual la freda aparença amaga un passat obscur i mortal; el pilot Jet, un bestia que no pot esperar per a cobrar la pròxima recompensa; i Faye Valentine, una dona fatal propensa a trencar cors i separar als ximples dels seus diners. Amb el teló de fons del espai en l’any 2017, en el viatge els acompanyen el brillant, però estrany hacker Ed, i un súper geni Welsh Corgi anomenat Ein.

L’anime va durar tant sols 26 episodis i un especial a finals de la dècada dels 90’s i després va tenir un llargmetratge, Cowboy Bebop: The Movie, estrenada l’any 2001 i establerta durant la sèrie en comptes de servir com una continuació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada