Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 26 de març del 2021

'Spiral: From the Book of Saw'.

El film de Lionsgate i Twisted Pictures han anunciat que l’esperat thriller de suspens Spiral: From the Book of Saw, ha canviat la seva data d’estrena i ara passarà a estrenar-se en la temporada de films d’estiu, el pròxim 14 de Maig, una setmana abans de la seva data d’estrena anterior.

“Amb els cinemes ara oberts de Nova York i Los Angeles i els espectadors que tornen al seu passatemps preferit, Spiral, protagonitzat per Chris Rock i Samuel L. Jackson, li dona un nou gir a una franquícia preferida”, va dir David Spitz, president de distribució de Lionsgate, en un comunicat. “Sabem que els fans de Saw, així com els que experimenten el seu primer film de Saw, estaran la vora dels seus seients amb aquesta nova i emocionant film. Estem orgullosos de donar suport als expositors amb un dels nostres films més esperats. Confiem en que aquest film donarà inici a una solida temporada de cinema d’estiu”.

          

          


Originalment, Spiral estava programat per estrenar-se el Maig del 2020, però es va endarrerir un any a causa de la COVID-19 i s’estrenava el 21 de Maig d’aquest any, però amb els cinemes obrint-se en tot el món i els estudis i el públic que esperen que aquest estiu puguin tornar a quelcom semblant a la normalitat, ha optat per avançar el film una setmana.

Aquesta entrega particular de la franquícia de terror de llarga durada, prové d’una història de Chris Rock, qui coprotagonitzarà al costat de Samuel L. Jackson. Rock interpreta a un detectiu de policia que investiga una sèrie de crims del que sembla un atac d’ós bru, amb Jackson interpretant al seu pare. A ells se’ls uneix en el film Max Minghella, qui interpreta a William Schenk, el soci de Rock, i Marisol Nichols com la capitana Angie Garza, Cap de Rock.

Spiral: From the Book of Saw, oferirà als fans de tot el món un nou nivell ampliat de trampes enganyoses i traïdores, pistes intel·ligents i el suspens a la vora del seient que esperen d’una de les franquícies de terror més aterridores del món.

El film està produït per els productors de Saw Mark Burg i Oren Koules, els quals han tornat un cop més per a guiar aquesta reinvenció, que està dirigit per Darren Lynn Bousman, el qual ja va dirigir tres films de l’anterior saga. El guió es basa en una història concebuda per Rock i escrit per Pete Goldfinger i Josh Stolberg (Jigsaw). El film compte amb la producció executiva de Chris Rock, el veterà productor de Saw, Daniel Heffner, i els creadors originals de Saw, James Wan i Leigh Whannell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada