Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 25 de març del 2021

'National Treasure Series'.


Segons Deadline, Disney+ ha ordenat oficialment una comanda de 10 episodis de la pròxima sèrie National Treasure de Jerry Bruckheimer, que serà una reinvenció de la franquícia cinematogràfica protagonitzada per Nicolas Cage. El projecte ara serà protagonitzat per una llatina de 20 anys anomenada Jess Morales. A més, la directora de Queen of Katwe, Mira Nair, ha signat per a dirigir la sèrie a partir d’un guió escrit pels guionistes dels films originals, Marianne i Cormac Wibberley.

La sèrie National Treasure està preparada per explorar temes actuals d’identitat, comunitat, autoria històrica i patriotisme, explicats des del punt de vista de Jess Morales, una SOMIAdora de 20 anys que, amb el seu divers grup d’amics, empren el viatge de l’aventura de la seva vida per a descobrir la seva misteriosa història familiar i recuperar el tresor perdut.

El projecte prové del productor dels films originals, Jerry Bruckheimer, i els Wibberleys, els quals en seran productors executius. Estarà produïda per Jerry Bruckheimer Television amb ABC Signature com el seu estudi.

Dirigit per Jon Tureltaub, National Treasure es va estrenar l’any 2004 i va recaptar $347.512.318 en la taquilla mundial.  Va està protagonitzada per el guanyador d’un Oscar Nicolas Cage (Leaving Las Vegas, The Rock) i Diane Kruger (In the Fade, Inglourious Basterds), Jon Voight (Pearl Harbor, Lara Croft: Tomb Raider) i Justin Bartha (The Hangover). El film es centrava en Ben Gates, mentre intenta trobar el llegendari tresor amagat pels Cavallers Templers i els Maçons. Degut al èxit del film, va tenir una seqüela National Treasure: Book of Secrets, seguint al caçador de tresors Ben Gates (Nicolas Cage) mentre s’embarca novament en una emocionant cerca global plena d’acció per desenterrar la història i els tresors amagats. Quan apareix una pàgina que falta del diari de John Wilkes Booth, el rebesavi de Ben es veu de sobte implicat com un conspirador clau en la mort de Abraham Lincoln. Decidit a demostrar la innocència del seu avantpassat, Ben segueix una cadena internacional de pistes que el duen a una persecució des de Paris a Londres i, finalment de retorn als Estats Units. Aquest viatge du a Ben i la seva tripulació no sols a revelacions sorprenents, sinó també a la cerca dels secrets més apreciats del món. El film també va estar protagonitzat per: Justin Bartha, Jon Voight, Ed Harris, Harvey Keitel i Helen Mirren. La seqüela va ser de nou un èxit comercial i va recaptar $459.242.249 en tot el món per a Disney.

Abans del desenvolupament de la pròxima sèrie, Disney i Jerry Bruckheimer han estat desenvolupant una tercera entrega de National Treasure des de 2008. Cage va expressar prèviament el seu interès en tronar, creient que la nova història els hauria de dur a un nivell internacional. L’actualització més recent sobre el projecte va ser l’any passat, quan Bruckheimer va confirmar que el tercer film encara estava desenvolupant-se i que el guió encara s’estava escrivint.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada