Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 25 de març del 2021

'Tokyo Ghost'.


El director de No Time to Die, Cary Fukunaga, ha posat la mira en un dels títols més venuts de Iamge Comics, per al seu pròxim gran projecte cinematogràfic. Segons The Hollywood Reporter, Fukunaga ha sigant per a dirigir una adaptació de Rick Remender i Sean Murphy, Tokyo Ghost.

Remender i Murphy van publicar Tokyo Ghost el 2015. La sèrie imagina un futur en el que l’addicció de la humanitat a la tecnologia s’ha disparat. La història segueix principalment a Led Dent i Debbie Decay, dos agents del ordre que treballen a les Illes de Los Angeles. Finalment, la parella rep un nou treball patrullant The Garden Nation of Tokyo, que s’ha convertit en l’últim país sense tecnologia de la terra. Aquesta sèrie ha estat parada des de que el desè número va arribar a les botigues de còmics l’any 2016. Tot i això, Remender i Murphy ha parlat de que hi ha més històries en camí.

Legendary està desenvolupant el film amb el propi Remender també escrivint el guió. Anteriorment, Remender va provar sort el joc de l’adaptació com a co-showrunner de la efímera sèrie Deadly Class de SYFY, basada en el còmic que va co-crear amb l’artista Wes Craig. L’any passat Seth Rogen i el director de Shazam! David F. Sandberg van començar a desenvolupar un altre propietat de Remender, Fear Agent, per a Amazon.

Fukunaga va guanyar un Emmy el 2014 pel seu treball com a director en la primera temporada de True Detective de la HBO. També va dirigir els 10 episodis de la mini sèrie Maniac de Netflix el 2018. Els seus altres crèdits a la gran pantalla inclouen Beasts of No Nation i l’adaptació de 2011 de Jane Eyre. Fukunaga també produirà Tokyo Ghost a través de la seva companyia Patliament of Owls al costat de Hayden Lautenbach i Jon Silk de Silk Mass.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada