Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 20 de novembre del 2021

'Ahsoka'.


Natasha Liu Bordizzo (The Society, Most Dangerous Game, Guns Akimbo) protagonitzarà al costat de Rosario Dawson la sèrie derivada de The Mandalorian de Disney+ Star Wars: Ahsoka com a Sabine Wren, segons Deadline. El personatge prové de la sèrie animada Star Wars Rebels.

Dawson reprendrà el seu rol de Ahsoka Tano, el qual ja va interpretar a la segona temporada de The Mandalorian. S’espera que Star Wars: Ahsoka continuï la història del personatge.

La sèrie limitada està escrita per Dave Filoni, productor executiu al costat de Jon Favreau i Kathleen Kennedy. No s’han publicat detalls addicionals sobre el projecte.

Sabine Wren va ser interpretada per Tiya Sircaris a Star Wars Rebels i se la descriu com “una jove guerrera mandaloriana i artista grafit, abandonada de l’Acadèmia Imperial i ex caça-recompenses amb coneixement expert en armes i explosius”.

S’espera que Star Wars: Ahsoka comenci la producció el pròxim mes de Març de 2022 segons el mitjà. També s’espera que la sèrie hi hagi alguna aparició de Hayden Christensen com a Anakin Skywalker, reunint als dos personatges provablement en flashbacks.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada