Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 14 de novembre del 2021

'Pròximes Sèries de Disney+'.


Més logos de pròximes sèries que es van anunciar durant el Disney Plus Day, una actualització que se’ls va donar als fans tant del spin-off de Hawkeye (24-11-21) Echo, com a la sèrie Ironheart protagonitzat per Dominique Thorne com a Riri Williams. També es va poder veure un nou logo de la sèrie de James Gunn I Am Groot, Marvel Zombies (sèrie animada i derivada de What If...?), Spider-Man: Freshman Year (també sèrie animada) i segona temporada de What If...?

Echo, que també es va anunciar durant l’esdeveniment, estarà protagonitzada per Alaqua Cox com a Maya López, un personatge que es presentarà en la pròxima sèrie Hawkeye de Disney+. A Marvel Comics, Echo, és la filla adoptiva de Kingpin, és una noia sorda que posseeix no sols la capacitat de copiar perfectament els moviments d’altres persones, sinó que també és una artista marcial i acròbata molt capaç.

En quant a Ironheart, de Disney+ també es va compartir el nou logo, que presneta el nom del personatge en primer pla i un cor de ferro de fons. La pròxima sèrie veurà a Dominique Thorne interpretant a Riri Williams, qui és una jove geni que inventa una impressionant armadura semblant a la de Iron Man.

El seu personatge és un de més nou en el canon de Marvel, ja que va ser creada l’any 2016 per Brian Michael Bendis i Mike Deodat. En els còmics, ella és una estudiant del MIT de 15 anys que capta l’atenció de Tony Stark. Amb la mort de Stark en l’univers Cinematogràfic Marvel, la sèrie haurà de prendre una altre alternativa.

Més logos i sèries presentades en el Disney Plus Day, començant per la confirmació de la segona temporada de What If...?, a més d’aquesta Marvel Studios ha anunciat tres noves sèries animades que arribaran a Disney+. Això inclou una nova sèrie animada dels X-Men titulada X-Men ’97, continuació precisament de la sèrie original dels 90’s; una sèie de Spider-Man titulada Spider-Man: Freshman Year i una sèrie de Marvel Zombies, que va aparèixer per primer cop durant la primera temporada de What If...?. Encara no està clar si aquestes tres noves sèries també tindran alguna connexió amb el UCM de Marvel Studios.





What If...?
prové del escriptor principal AC Bradley i el director Bryan Andrews. El president de Marvel Studios, Kevin Feige, va confirmar prèviament que la segona temporada de What If...? definitivament abastarà històries i personatges que s’han introduït en la Phase 4 del MCU.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada