Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 21 de novembre del 2021

'Blade'.


El repartiment del pròxim film de Blade de Marvel Studios està creixent, ja que Delroy Lindo ha estat escollit oficialment per a protagonitzar al costat de Mahershala Ali qui interpreta a Balde, segons ens informen des de Deadline.

Actualment es desconeix a quin interpretarà Lindo, i del repartiment per ara és l’únic confirmat a part del actor principal Mahershala Ali, des de que fa dos anys es va confirmar el film en la Comic-Con.

Lindo col·laborador de Spike Lee, ha aparegut en una varietat de films, el més recent Da 5 Bloods de Lee, per el que va guanyar el premi New York Film Critics Circle al Millor Actor. Lindo també ha tingut papers a Malcolm X, Get Shorty, Crooklyn, Clockers i Gone in 60 Seconds. També ha protagonitzat The Good Fight de la CBS durant quatre temporades, a més d’haver treballat en el món del teatre des de la dècada de 1970.

Blade estarà dirigit per Bassam Tariq, amb un guió escrit per la dramaturga Stacy Osei-Kuffour. No es sap molt més sobre el film, però el personatge de Blade ja es va introduir tècnicament en el UCM. Ali va “aparèixer” durant una de les escenes post-crèdits a Eternals recentment estrenat, apareixent tant sols la veu per a parlar breument amb Dane Whitman de Kit Harington.

La trilogia Blade de New Line Cinema va ajudar a dur els còmics i els superherois a la gran pantalla. Combinats, els tres films van recaptar $418.171.466 a nivell mundial. Blade va ser creat per l’escriptor Marv Wolfman i l’artista Gene Colan com a personatge secundari en el còmic “The Tomb of Dracula” #10 el Juliol de 1973.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada