Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 13 de novembre del 2021

'She-Hulk'.


La sèrie She-Hulk es va anunciar per a Disney+ el 2019 i ara finalment té el seu primer avanç. El clip curt ha estat part de la celebració del Disney Plus Day. Per ara no hi ha data d’estrena.

El breu clip mostra a Jennifer Walters (Tatiana Maslani) com una “advocada normal” abans de donar un cop d’ull a la seva pell verda. L’intel·ligent Hulk explica llavors que les transformacions són “provocades per la ira i la por”. Walters després de la clàssica línia de “no em facis enfadar” al costat d’un humà (el seu cosí) Bruce Banner en el que sembla un anunci dels anys vuitanta o noranta.

També juntament amb el tràiler han publicat algunes imatges de la sèrie i també el nou logo de la sèrie.

          







Protagonitzada per la guanyadora d’un Emmy i un Globus d’Or Tatiana Maslany, en el paper principal de Jennifer Walters, el projecte es descriu com una comèdia legal que tindrà deu episodis de mitja hora de durada.

La sèrie estarà desenvolupada i escrita per Jessica Gao, qui és l’escriptora guanyadora d’un Emmy darrera del aclamat episodi de la tercera temporada de Rick and Morty, “Pickle Rick”.

She-Hulk va fer el seu debut a “Savage She-Hulk’ #1 l’any 1980, creat per l’escriptor Stan Lee i el dibuixant John Buscema. El seu alter ego és Jennifer Walters, la cosina de Bruce Banner/Hulk, que després de rebre uns dispars, rep una transfusió de sang del propi Bruce que la converteix en un monstre verd similar. Posteriorment va ser membre dels Avengers i va substituir per un curt temps a Ben Grimm a The Fantastic Four. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada