Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 18 de novembre del 2021

'Turning Red'.

Disney i Pixar finalment han publicat el tràiler complet de Turning Red, el nou film de comèdia sobre l’adolescència, amb les veus de Rosalie Chiang i la guanyadora d’un Globus d’Or Sandra Oh. Actualment està programat per arribar als cinemes la pròxima primavera, el 11 de Març de 2022.

El tràiler, que podeu veure a continuació juntament amb el nou cartell, comença amb una nena de 13 anys anomenada Mei Li, que gaudeix de la vida estan al cap damunt de la classe i obsessionada amb una banda de nois amb els seus tres millors amics. Tot i això, la vida té altres plans per a ella, ja que de sobte es converteix en un panda vermell gegant degut a la connexió mística de la seva família des de fa molt de temps amb l’adorable animal.

          

          


A més del tràiler i el cartell, Pixar també ha confirmat la participació dels guanyadors d’un Grammy Billie Eilish i FINNEAS mentre escrivien cançons per a la banda fictícia del film i la primera banda de nois del estudi, 4*Town. La cançó titulada “Nobody Like U”, que apareix en aquest nou tràiler, és una de les tres cançons que han escrit i produït per al film animat. Les veus harmonioses dels membres de 4*Town són Jordan Fisher, Grayson Villanueva, Josh Levi, Topher Ngo i Finneas O’Connell.

Turning Red es centra en Mei Lee, una persona segura però ximple de 13 anys dividida entre seguir essent la obedient filla de la seva mare i el caos de l’adolescència i com si els canvis en els seus interessos, relacions i cos no fossin suficients per a qualsevol adolescent, Mei pateix d’una condició misteriosa en la que cada cop que s’emociona massa, el que per a una adolescent és pràcticament SEMPRE, es transforma màgicament en un panda vermell gegant!

El film estarà dirigit per Domee Shi, l’escriptora/directora darrera del curtmetratge de Pixar Bao, qui es va convertir en la primera dona en dirigir un curtmetratge per al estudi d’animació propietat de Disney i va guanyar un Oscar. Si bé Red serà el seu debut com a directora, Shi té crèdits en diversos films notables en el passat, inclòs el seu treball com artista de guions gràfics a Inside Out, The Good Dinosaur, Incredibles 2 i Toy Story 4.

El projecte també està produït per Lindsey Collins, la qual els crèdits anteriors inclou a coproducció del film de ciència-ficció Wall-E del 2008, la producció de John Carter i Finding Dory, així com una sèrie de curtmetratges de Pixar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada