Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 22 de novembre del 2021

'Don't Look Up'.

El  tràiler de Don’t Look Up finalment ha estat publicat de la tan esperada comèdia dirigida per Adam McKay. El film té un repartiment farcit d’estrelles amb Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Rob Morgan i Meryl Streep. Arribarà als cinemes el pròxim 10 de Desembre de 2021 i s’estrenarà a Netflix el 24 de Desembre.

A continuació podeu veure’n el tràiler juntament amb dos cartells...

          

          



“Kate Dibiasky, una estudiant de post-grau en astronomia, i el seu professor, el Dr. Randall Mindy, fan un descobriment sorprenent d’un cometa orbitant dintre del sistema solar”, es pot llegir en la sinopsis oficial. “El problema és que està en curs de col·lisió directa amb la Terra. L’altre problema? A ningú sembla importar-li realment. Resulta que advertir a la humanitat sobre un destructor de planetes de la mida de l’Everest és un fet inconvenient per a navegar. Amb l’ajuda del Dr. Oglethorpe, Kate i Randall s’embarquen en una gira mediàtica que els du des de l’oficina de una presidenta Orlean i el seu adulador fill i cap de personal, Jason, fins a les ones de The Daily Rip, un animat programa matiner presentat per Brie i Jack. Amb tant sols sis mesos per a que el cometa faci impacte, administrar el cicle de notícies de 24h i cridar l’atenció del públic obsessionat amb les xarxes socials abans de que sigui massa tard, resulta sorprenentment còmic: que es necessita per a que el món simplement miri cap amunt?”

Don’t Look Up, està escrit i dirigit per Adam McKay, el film es centra en dos astrònoms de baix nivell que tenen que embarcar-se en una gira mediàtica per advertir a la humanitat de que un asteroide s’aproxima i destruirà la Terra.

El repartiment estarà encapçalat per Leonardo DiCaprio (The Revenant) i Jennifer Lawrence (The Hunguer Games Saga, Red Sparrow, Dark Phoenix Mystique), com els astrònoms de la història central amb Meryl Streep (The Iron Lady), Timotheé Chalamet (Call Me by Your Name, Dune 2021), Ariana Grande (Scream Queens), Jonah Hill (The Wolf of Wall Street), Himesh Patel (Yesterday), Kid Cudi (Bill & Ted Face the Music), Matthew Perry (The Ron Clark Story) i Tomer Sisley (Balthazar) al seu repartiment. El grup s’uneix als ja confirmats Jennifer Lawrence (Silver Linings Playbook), Cate Blanchett (Blue Jasmine) i Rob Morgan (Mudbound), per el film de Netflix.

Don’t Look Up es basa en una història de McKay i David Sirota. Està produït per McKay i Kevin Messick a través de la seva companyia Hyperobject Industries.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada