Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 9 de novembre del 2021

'Guardians of the Galaxy Vol.3'.


El director de Guardians of the Galaxy, James Gunn, ha utilitzat Twitter per a confirmar personalment que la producció de la tercera entrega del film de Marvel Studios, que s’ha endarrerit durant molt de temps, finalment ha començat. En la seva publicació, el cineasta també va passar a compartir els primers membres del repartiment de Guardians of the Galaxy Vol.3, al temps que recorda el seu viatge “estrany i llarg, i a vegades desafiant” amb la franquícia.

La foto des del set, que podeu veure a continuació, presenta al repartiment original que inclou a Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Sean Gunn, Karen Gillan i Pom Klementieff, al costat del nou membre del repartiment Will Poulter.


Guardians of the Galaxy Vol.3 està un cop més escrit i dirgit per James Gunn. Presenta el retorn de Chris Pratt com a Peter Quill/Star Lord, Zoe Saldaña com a Gamora, Dave Bautista com a Drax, Sean Gunn com a Kraglin, Karen Gillan com a Nebula, Pom Klementieff com a Mantis, Bradley Cooper com a Rocket Racoon i Vin Diesel com a Groot.

L’equip de viatges espacials va ser vist per últim cop a Avengers: Endgame de 2019, on se’ls va unir Thor (Chris Hemsworth) durant els moments finals del film. Degut ha això, les estrelles de Guardians of the Galaxy Chris Pratt, Dave Bautista i Karen Gillan apareixeran a Thor: Love and Thunder, que actualment està programat per estrenar-se el 08 de Juliol de 2022.

L’estrena del film està previst per al 05 de Maig de 2023.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada