Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 30 de novembre del 2021

'Spider-Man New Trilogy'.


Tot i que Tom Holland va comentar que el seu futur com a Spider-Man en el MCU és incert, la productora Amy Pascal ha confirmat que ja hi ha plans de futur per a que Holland torni per a un altre film de Spider-Man en el MCU i que ja s’està desenvolupant un altre trilogia.

“Aquest no és l’últim film que farem amb Marvel [aquesta no és] l’últim film de Spider-Man”, va dir Pascal a Fandango. “Ens estem preparant per a realitzar el pròxim film de Spider-Man amb Tom Holland i Marvel, simplement no és part de...estem pensant en això com a tres films, i ara passarem a les següents tres. Aquest no és l’últim dels nostres films del MCU”.

Si bé el Spider-Man de Tom Holland no va en lloc, Pascal va declarar que No Way Home demostrarà ser “la culminació de la trilogia de Homecoming, de la història de tom Holland convertint-se en el Spider-Man que tots hem estat esperant que ell sigui”. Com a tal, embolcallarà un arc en la història actual.

Juntament amb Holland i Benedict Cumberbatch a No Way Home està Zendaya (Euphoria, Dune) com a MJ, Jacob Batalon (50 States of Fright) com a Ned, Marisa Tomei (The King of Staten Island) com a tia May, Jon Favreau com a Happy, Tony Revolori (The French Dispatch) com a Flash i Hannibal Buress (Tag) com a entrenador Wilson.

El film també comptarà amb el retorn dels veterans de Spider-Man com són Alfred Molina (Spider-Man 2) com a Otto Octavius, Willem Dafoe (Spider-Man Trilogy Sam Raimi) com a Norman Osborn, Jamie Foxx (The Amazing Spider-Man 2) com a Electro Thomas Haden Church (Spider-Man 3) com a Sandman i Rhys Ifans (The Amazing Spider-Man) com a Lizard.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada