Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 14 de novembre del 2021

'Baymax'.


Disney+ ha publicat el tràiler oficial de Baymax, la sèrie derivada del film de Walt Disney Studios guanyador d’un Oscar al 2014 Big Hero 6. La sèrie està programada per estrenar-se al estiu de 2022.

El tràiler, que podeu veure a continuació, mostra el retorn del company d’atenció medica preferit de tots, Baymax. Des de d’una dona gran fins a nens de primària i fins i tot la tia Cass, el robot que es pot abraçar està llest per ajudar a la gent de San Fransokyo.

          

Baymax, marca la primera sèrie animada de Walt Disney Animation Studios. Comptarà amb les veus de Scott Adsit i Maya Rudolf, mentre repeteixen els seus respectius rols de Baymax i la tia Cass del film de 2014.

Basat en els còmics de Marvel del mateix nom, Big Hero 6 va estar dirigit per Don Hall i Chris Williams a partir d’un guió de Jordan Roberts, Robert L. Baird i Daniel Gerson. El film de comèdia i aventura farcit d’acció, també va estar protagonitzat per Ryan Potter com a Hiro Hamada, Jamie Chung com a Go Go Tomago, Damon Wayans Jr. com a Wasabi, T.J. Miller com a Fred, Genesis Rodriguez com a Honey Lemon i Daniel Henney com a Tadashi.

Va ser un èxit instantani amb una recaptació mundial de $657.869.686. El film també va ser un èxit de crítica, ja que va guanyar amb èxit el Premi de la Acadèmia al Millor Film Animat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada