Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 7 de novembre del 2021

'Swan Song'.

Apple Original Films ha publicat el tràiler oficial de Swan Song el pròxim film dramàtic de ciència-ficció, protagonitzat per el guanyador d’un Oscar Mahershala Ali en un doble paper. Està previst que el film faci el seu debut als cinemes i a nivell mundial a Apple TV+ el 17 de Desembre.

El tràiler, que podeu veure a continuació, presenta a un espòs i pare amb una malaltia terminal, que té la oportunitat de salvar a la seva família de l’angoixa de la seva eventual mort al prendre la decisió impossible de deixar que un clon visqui la seva vida per ell.

          

Descrit com un film emocionalment convencent i que invita a la reflexió, Swan Song està escrit i dirigit per el cineasta guanyador d’un Oscar, Benjamin Cleary (Sutterer). El film està protagonitzat per Mahershala Ali (Moonlight, Green Book), Glenn Close (The Wife), Awkwafina (The Farewell, Shang-Chi and The Legend of Ten Rings), Naomie Harris (Skyfall, Moonlight) i Adam Beach (Smoke Signals).

“Ambientada en un futur proper, el film és un viatge poderós i emocional explicat a través dels ulls de Cameron (Ali), un espòs i pare amorós diagnosticat amb una malaltia terminal a qui el seu metge (Close) li presenta una solució alternativa per a protegir a la seva família del patiment”, es pot llegir en la sinopsis oficial. “Mentre Cam lluita per canviar o no el destí de la seva família, aprèn més sobre la vida i l’amor del que mai hagués imaginat”. Swan Song explora fins on arribarem i quan estem disposats a sacrificar per a fer una vida més feliç a les persones que estimem”.

Swan Song és una coproducció entre Anonymous Content i Concordia Studio. Els productors són Adam Shulman i Jacob Perlin de Anonymous Content; Jonathan King per a Concordia Studio; Rebecca Bourke i Mahershala Ali i Mimi Valdés per a Know Wonder.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada