Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 7 de novembre del 2021

'Avatar: The Last Airbender'.


L’estrella de Lost i Hawaii Five-0, Daniel Dae Kim, s’ha unit al repartiment de la sèrie live-action de Avatar: The Last Airbender per a Netflix, en un paper regular de la sèrie, segons The Hollywood Reporter.

La pròxima sèrie es descriu com una “versió reinventada de l’estimada franquícia animada de Nickelodeon”.

Kim interpretarà al senyor del Foc Ozai, “el líder implacable de la Nació del Foc que exigeix que tots estiguin a l’altura dels seus estàndards impossibles, especialment el seu fill adolescent, el príncep Zuko. L’impuls de Ozai per a conquerir i unir el món sota el govern del Mestre del Foc és una carga familiar: creu que el seu destí és acabar una guerra iniciada pels seus avantpassats”, segons la descripció del personatge a través del mitjà.

Al capdavant de la sèrie està l’actor filipí-canadenc Gordon Cormier (The Stand) de 11 anys, qui ha estat escollit per assumir el paper principal de Aang. Al seu costat està Kiawentiio (Anne with an E), Ian Ousley (Physical) i Dallas Liu (PEN15, Shang-Chi) els quals han estat escollits pels respectius papers de Katara, Sokka i Zuko.

Les descripcions oficials dels personatges s’enumeren a continuació...

*Aang (Cormier): és un nen de dotze anys valent i amant de la diversió que resulta ser l’Avatar, mestre dels quatre elements i el guardià del equilibri i la pau en el món. Un prodigi del Control de l’Aire, Aang és un heroi reticent,  lluitant per a fer front a la carga dels seus deures sense deixar d’aferrar-se a la seva naturalesa aventurera i juganera.

*Katara (Kiawentiio): és una mestre del aigua decidida i esperançada, l’última en la seva petita vila. Tot i que té tant sols catorze anys, ja ha suportat una gran tragèdia personal, que li ha impedit abastar el seu veritable potencial, tot i que mai ha disminuït el seu esperit càlid i afectuós.

*Sokka (Ousley): és el sarcàstic i enginyós germà de 16 anys de Katara. Exteriorment confiat, inclús descarat, es pren seriosament la seva responsabilitat com a líder de la tribu, tot i els seus dubtes interns sobre les seves habilitats guerreres...dubtes que encobreix amb el seu ingeni i el seu inexpressiu sentit del humor.

*Zuko (Liu): és un mestre del foc expert i el Príncep Hereu de la Nació del Foc, intens i protegit. Actualment vagant pel món en el exili, està en una recerca obsessiva per a capturar al Avatar perquè creu que és l’única forma de reclamar la seva vida i estar a l’altura de les demandes del seu pare cruel i controlador, el Senyor del Foc.

A més a més, el servei de streaming ha confirmat que l’equip creatiu del nou projecte, estarà dirigit per Albert Kim de Sleepy Hollow, en serà el showrunner, escriptor i productor executiu. En la seva carta personal als fans, Kim va emfatitzar la importància de l’autenticitat i la representació, així com la gran responsabilitat del projecte d’entregar una història que destaqui als personatges asiàtics i indígenes.

La sèrie de Netflix The Avatar: The Last Airbender comptarà amb la producció executiva de Dan Lin i Lindsey Liberatore. Estarà dirigida per Michael Goi, Roseanne Liang i Jabba Raisaini, amb Goi i Liang també com a productors executius. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada