Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 7 de novembre del 2021

'Tower of Terror'.


Segons les informacions, Disney ha torbat al seu director per al pròxim film Tower of Terror, i no és altre que Taika Waititi.

Segons una informació recent de TheDisInsider, Waititi es farà càrrec de la direcció del film basat en el icònic parc d’atraccions de Disney. Es va anunciar prèviament que Scarlett Johansson protagonitzarà i produirà el film, amb un guió del guanyador d’un Oscar Josh Cooley.

Si bé Johansson i Disney van tenir un intercanvi públic aquest any amb respecte a la disputa legal de Johansson sobre l’estrena de Black Widow a Disney+ per part de Disney, això sembla no haver afectat l’estat del film de Tower of Terror. En quant a Waititi, no és aliè a treballar amb Disney, ja que ara és un pilar en el món del Univers Cinematogràfic de Marvel i acaba d’acabar la producció de Thor: Love and Thunder a principis d’aquest any.

Basat en una de les atraccions clàssiques i poulars del parcs temàtics de Disney, el film Tower of Terror estarà produït per Johansson a través de la seva productora These Pictures, al costat de Jonathan Lia. El projecte es produeix després del èxit de Jungle Cruise protagonitzat per Dwayne Johnson i Emily Blunt, els quals estan llestos per a repetir els seus respectius papers en la seva seqüela recentment anunciada.

Johansson ha protagonitzat recentment el seu últim film del MCU com a Natasha Romanoff/Black Widow. Actualment es troba filmant a Espanya el seu primer film amb Wes Anderson i també la podrem veure pròximament en el film romàntic d’acció i aventures de Apple Studios, Ghosted, que la reuneix amb el seu company del MCU Chris Evans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada