Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 16 de novembre del 2021

'Lethal Weapon 5'.


Mel Gibson està llest per tornar a la franquícia de Lethal Weapon, ja que des de The Hollywood Reporter ens informen de que Gibson dirigirà Lethal Weapon 5.

L’última entrega, i potencialment definitiva segons les informacions, en la icònica sèrie de films d’acció va estar un temps en stand by després de que el director Richard Donner, que havia estat darrera de les càmeres en els anteriors 4 films, va morir el Juliol passat quan intentava dur a terme la cinquena entrega. Lethal Weapon 5 ha estat en procés durant algun temps, amb Richard Wenk (films The Equalizer) escrivint l’últim esborrany del guió.

Segons les informacions, la presa de les regnes de la direcció per part de Gibson s’ha fet amb la benedicció de Lauren Donner, la muller del difunt Richard. Dan Lin de Rideback està llest per a produir el film al costat de Shuler Donner, i Gibson ara també s’uneix com a productor. Durant un recent esdeveniment Experience With... a Londres el diumenge, Gibson va parlar sobre la notícia i va fer esment de que ell i Richard Donner havien parlat en privat sobre que hi hagués una possibilitat molt alta, de que ell prengués les regnes de la direcció en cas de que Donner moris.

“Estava desenvolupant el guió i ho va fer força bé. I em va dir un dia: ‘Escolta noi, “si estiro la pota”, ho faràs’. I jo vaig dir: ‘Calla’”, va dir Gibson (a través de The Sun). “Ell certament va morir. Però em va demanar que ho fes i, en aquell moment, no vaig dir res. Li ho va dir a la muller, al estudi i al productor. Llavors, estaré dirigint la cinquena entrega”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada