Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 28 de novembre del 2021

'Bel-Air'.


Peacock ha publicat el primer teaser de Bel-Air, la pròxima reinvenció moderna de l’exitosa comèdia dels 90 The Fresh Prince of Bel-Air, que ara estarà protagonitzada pel nouvingut Jabari Banks. S’espera que el reboot faci el seu debut en algun moment de 2022.

El tràiler, que podeu veure a continuació, ens brinda el nostre primer cop d’ull a la interpretació del Will de Banks. També compta amb una veu en off de l’estrella principal de la sèrie original, Will Smith, mentre fa una lectura dramàtica del icònic tema musical.

          

“En el fons, Bel-Air és una història sobre l’adolescència que celebra la força i l’amor de la família Black”, van dir els showrunner T.J. Brady i Rasheed Newson en un comunicat. “Ens hem mantingut fidels a la premissa original del llegat de la sèrie: la vida de Will es posa potes en l’aire després de que es veu obligat a deixar West Philly i aterrar a Bel-Air, amb les seves mansions en urbanitzacions tancades i la seva riquesa, tot i això, la nova sèrie porta a Will i a la família Banks al món tal com el coneixem avui. Ha estat increïble donar vida a aquests personatges icònics quan els introdueixes en el pols cultural del nostre temps. La sèrie va ser el teixit de molts dels nostres creixements, lligada als records i l’alegria de veure’ns representats a la televisió, pel que és important per a nosaltres respectar el seu llegat”.  

Inspirada en el vídeo viral de Morgan Cooper del mateix nom, Bel-Air reinventa la icònica sitcom com un drama modern. Està coescrit i dirigit per Cooper, qui també n’és productor executiu.

La història serà un gir dramàtic serialitzat d’una hora ambientat en l’actualitat que seguirà la premissa original del viatge de Will des dels carrers del oest de Philadelphia fins a la comunitat principal tancada i es submergirà més profundament en els conflictes, les emocions i els prejudicis de la comèdia sitcom que sols es van tractar breument o no van poder tocar en el seu format de 30 minuts.

Will i Jada Pinkett Smith, Westbrook Studio, estan associats per a produir el projecte al costat de Universal Television, que posseeix els drets d’autor de la sèrie original, i els dos estudis actualment estrenaran la sèrie potencial a diverses plataformes de streaming. Les fonts informen que s’està iniciant una guerra d’ofertes pujada de to per a la sèrie, amb algunes múltiples ordres directes de sèrie suposadament sobre la taula per al projecte.

El curtmetratge, protagonitzat per Jerry Madison com a Will, es va tornar viral immediatament després de la seva estrena el Març de 2019, i la “reinterpretació” va reunir més de 7,5 milions d’espectadors fins la data, en dues publicacions diferents de YouTube i va obtenir elogis dels fans i de Smith, que va aparèixer en un vídeo de seguiment amb Cooper en el que va qualificar la idea de “brillant”.

La comèdia sitcom original va estar en antena durant sis temporades, des de 1990 al 1996 a la NBC. En particular, va catapultar la carrera com a actor de Will Smith, després de fer el seu debut com artista de hip-hop l’any 1985. La icònica comèdia sitcom es centrava en un adolescent del oest de Philadelphia, qui, després de entrar en una baralla, va ser enviat a Califòrnia per a viure amb el seu oncle i la seva tieta rics a la seva mansió de Bel-Air.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada