Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 14 de novembre del 2021

'Hocus Pocus 2'.


També en el Disney Plus Day s’ha pogut veure un primer cop d’ull a la seqüela Hocus Pocus 2, on podeu veure el retorn de les tres bruixes protagonistes, Bette Midler, Sarah Jessica Parker i Kathy Najimy. A més, Disney va confirmar que la seqüela s’estrenarà a la tardor de 2022.

A continuació podeu donar-li un cop d’ull a la imatge...

Hocus Pocus 2 és una comèdia live-action seqüela del clàssic de culte de Disney de 1993 Hocus Pocus. Que estarà dirigit per Anne Fletcher a partir d’un guió escrit per Jen D’Angelo (Workaholics). El pròxim film porta de nou a les germanes bruixes preferides dels fans, l’actriu guanyadora de diversos premis Bette Midler (The First Wives Club) com a Winifred Sanderson, la quatre vegades guanyadora d’un Globus d’Or Sarah Jessica Parker (Sex and the City) com a Sarah Sanderson i Kathy Najimy (Sister Act) com  a Mary Sanderson.

A més de les actrius originals, en aquesta seqüela podeu veure a les noves incorporacions del repartiment com ara Whitney Peak, Lilia Buckingham, Belissa Escobedo, Doug Jones, Tony Hale, Sam Richardson, Hannah Waddingham, Juju Journey Brener, Froy Gutierrez, Taylor Henderson, Dan Finnerty i Nina Kitchen.

S’espera que la seqüela es centri en tres noies joves que accidentalment retornen a les germanes Sanderson a la Salem Moderna i han de descobrir com evitar que les bruixes famolenques de nens ocasionin nous estralls al món.

Hocus Pocus 2 estarà produït per Lynn Harris i Steven Haft. Els productors executius són Adam Shankman, Ralph Winter i David Kirschnner.

Dirigit per Kenny Ortega, el film original seguia la història d’un adolescent que accidentalment retornava a la vida a un trio de bruixes malvades de Salem en la nit de Halloween. Tot i que Hocus Pocus no va ser un èxit comercial i tampoc va tenir bones crítiques en el moment de la seva estrena, ha resistit la prova del temps a través de innombrables retransmissions anuals i ara s’ha convertit en un film clàssic de culte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada