Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 14 de novembre del 2021

'The Spiderwick Chronicles Series'.

Durant el Disney Plus Day del divendres, Disney va anunciar que produirà una nova sèrie live-action basada en la sèrie de llibres The Spiderwick Chronicles. Per a celebrar la notícia, es van publicar una sèrie d’imatges d’art conceptual.

La sèrie es basarà en els llibres més venuts preferits dels fans, que segueixen a la família Grace mentre es muden a la seva desgavellada casa ancestral. Tot i això, un cop s’instalen, comencen a desxifrar un misteri sobre la seva família que els introdueix a un món completament nou. No s’ha compartit molt més de la sèrie, pel que es desconeix qui estarà en ella o quan començarà la producció de la sèrie. Podeu veure l’art conceptual a continuació...





“La sèrie, basada en els estimats llibres més venuts segueixen a la família Grace, els germans bessons Jared i Simon, la seva germana Mallory i la seva mare Helen, mentre es muden a la seva ruïnosa llar ancestral”, es pot llegir a la sinopsis oficial de la sèrie. “Comencen a desxifrar un obscur misteri sobre el seu rebesavi, qui un cop va descobrir el secret i, a vegades, perillós món de les fades”.

Aquest no és el primer cop que s’adapten The Spiderwick Chronicles. L’any 2008, es va estrenar un film basat en el primer llibre, protagonitzat per Freddie Highmore (Charlie and the Chocolate Factory), Sarah Bolger, Mary-Louise Parker, Seth Rogen, Martin Short i Nick Nolte. Tot i això, mai es va realitzar una seqüela, pel que Disney espera tenir una mica més de sort amb la seva versió en forma de sèrie un cop estrenada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada