Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 10 de novembre del 2021

'One Piece live-action'.


S’ha revelat el repartiment de l’esperada adaptació live-action de Netflix per a l’exitosa sèrie anime One Piece, amb l’equip principal complet.

Segons un recent anunci realitzat al compte de Twitter de la sèrie live-action de One Piece, Iñaki Godoy serà Monkey D. Luffy, l’estrella de la sèrie i el fundador i capità de la tripulació de Straw Hat Pirates. 



La resta de la tripulació de pirates també ha estat confirmada, i inclou a:

*Mackenyu com a Roronoa Zoro.

*Jacob Gibson com a Usopp.

*Emily Rudd com a Nami.

*Taz Skylar com a Sanji.

Juntament amb les notícies del càsting, Eiichiro Oda, el creador de la sèrie, també va escriure una carta al repartiment de l’adaptació live-action, que també va ser compartida per el compte de Twitter de la sèrie de Netflix. El missatge complet diu el següent:

¡Hem estat treballant amb Netflix i Tomorrow Studios en el gran projecte que és l’adaptació de la sèrie live-action de Hollywood de One Piece! Quants anys han passat des de que es va anunciar, veritat? Ho sé, ho sé! Però tingueu la seguretat de que hem progressat constantment! No és fàcil quan treballes amb persones de diferents cultures! Però és precisament aquest procés el que pot produir quelcom especial! Per ara, podem anunciar el repartiment principal! Més bé, hem d’afanyar-nos i anunciar-lo o, del contrari, es filtrarà, aparentment! Hilarant! Jejeje. El seu rostre, la mida de les seves boques i mans, la seva aura, la forma en que es comporten, la seva veu, les seves habilitats d’actuació, la seva altura, l’equilibri entre la Tripulació del Barret de Palla (Straw Hat Pirates), etc...!



El Manga, escrit i il·lustrat per Oda, segueix a Monkey D. Luffy, el líder d’una Tripulació pirata, els Pirates del Barret de Palla, que obté poders i converteix el seu cos en goma després d’ingerir una “Fruita del Diable”, i que s’aventura al voltant d’un món fantàstic d’illes exòtiques i extens oceans a la recerca del llegendari tresor conegut com “One Piece” per a convertir-se en el pròxim Rei dels Pirates.

La sèrie estarà escrita per Steven Maeda (The X-Files), qui també actuarà com a showrunner i productor executiu, al costat del escriptor Matt Owens (Agents of SHIELD), qui també en serà productor executiu. A ells s’uneixen Marty Adelstein i Becky Clemens de Tomorrow Studios (Snowprice, Cowboy Bebop), els quals també en seran productors executius de la sèrie al costat del autor original Eiichiro Oda.

El Manga va generar una franquícia de mitjans que inclou diversos films animats, una sèrie d’anime que du 20 temporades en antena i continua emetent-se actualment, nombrosos videojocs i inclús restaurants temàtics i atraccions de parcs temàtics al Japó, Taiwan i Hong Kong.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada