Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 24 de novembre del 2021

'Dead Boy Detectives'.


HBO Max ha trobat el repartiment principal per al episodi pilot de Dead Boy Detectives per al servei de streaming, segons Variety. El spin-off de Doom Patrol es basa en els personatges de DC Comics creats per Neil Gaiman i els artistes Matt Wagner i Malcolm Jones III a The Sandman #25.

Els tres papers principals estaran interpretats per George Rexstrew com a Edwin Paine, Jayden Revri (The Lodge) com a Charles Rowland i Kassius Nelson (Last Night in Soho) com a Crystal Palace. La producció del episodi pilot està actualment en marxa.

Dead Boy Detectives s’està desenvolupant com una sèrie d’una hora de durada, que es centrarà en els dos nens fantasmes anomenats Charles Rowland (Revri) i Edwin Paine (Rexstrew), que es neguen a entrar en el més enllà per romandre a la terra per a investigar crims sobrenaturals. A ells se’ls uneix Crystal Palace (Nelson), una mediu psíquica viva”, segons descriu la sinopsis. Van aparèixer per primer cop en els còmics de The Sandman de Gaiman l’any 1991.

El repartiment també inclou a Alexander Calvert (Supernatural, Arrow) com a Thomas The Cat King; Briana Cuoco (The Flight Attendant, Harley Quinn) com a Jenny, descrita coneguda com la carnissera lleugerament punk i confident de Crystal; Jenn Lyon (Claws, Justified) com a Esther, descrita com una bruixa obsessionada amb la juventud i la immortalitat; Yuyu Kitamura (The Expatriates, Mother Tongue) com a Niko, un estudiant d’un internat que intenta unir-se a l’agencia Dead Boy Detectives que ara viu a dalt de la carnisseria de Jenny; i Ruth Connell (Supernatural, For the Love of George) qui interpretarà a Night Nurse, un dimoni que controla el flux d’ànimes en el més enllà. Connell va interpretar prèviament al personatge a Doom Patrol.  

Els personatges de DC estan llestos per a fer el seu debut live-action en la pròxima tercera temporada de Doom Patrol i estaran interpretats per Sebastian Croft i Ty Tennant. Tot i això, el mitjà assenyala que Croft i Tennant no estan actualment vinculats al episodi pilot.

La sèrie de The Dead Boy Detectives estarà produïda per Carver, Yockey, Greg Berlanti, Sarah Schechter i David Madden. És una producció de Berlanti Productions i Warner Bros. Television.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada