Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 12 de novembre del 2021

'Pinocchio Live-Action'.

Walt Disney Studios finalment ha confirmat la cronologia de l’estrena del pròxim film live-action de Pinocchio dirigit per Robert Zemeckis, amb un repartiment d’estrelles encapçalat pel guanyador d’un Oscar Tom Hanks. El tant esperat remake del clàssic conte infantil està programat per estrenar-se la tardor de 2022.

El film estarà protagonitzat per Tom Hanks com a Geppetto, Benjamin Evan Ainsworth com a Pinocchio, Joseph Grodon-Levitt com a Jiminy Cricket, Cynthia Erivo com a la fada blava, Luke Evans com el malvat cotxer, Keegan_michael Key com a Honest John i Lorraine Bracco com a Sofia la gavina, un nou personatge tant sols creat per al film live-action. 


Pinocchio es centrarà en el putxinel·li de fusta que somia en convertir-se en un “nen de veritat” i la relació entre el pare i el nen, les ramificacions de mentir i crear històries i viure en un món de fantasia.

Dirigeix Robert Zemeckis a partir d’un guió escrit per Simon Farnaby i Chris Weitz.

El Pinocchio original, basat en la novel·la de 1883 The Adventures of Pinocchio de Carlo Collodi, va fer el seu debut als cinemes per primer cop l’any 1940 i va guanyar dos premis de l’acadèmia. En el film animat de Disney de 1940, Pinocchio, el paper principal va ser interpretat per Dickie Jones, Jiminy Cricket per Cliff Edwards i el mestre Geppetto per Christian Rubb.

Estrenada l’any 1940, Pinocchio va ser el segon film animat de la companyia del ratolí, la primera adaptació animada de Disney va ser l’any 1937, Snow White and the Seven Dwarfs (‘Blancaneus i els Set Nans’). Amb Pinocchio va adaptar la història del autor Italià Carlo Collodi (1883), sobre un nino de fusta creat per un ancià anomenat Geppetto, el qual va cobrar vida gràcies a una fada que li diu que es convertirà en un nen si demostra valentia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada