Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 7 de novembre del 2021

'Snow White'.


Segons Deadline, l’estrella de Wonder Woman, Gal Gadot, ha signat oficialment per a protagonitzar al costat de Rachel Zegler (West Side Story) en el pròxim film live-action de Walt Disney Studios, Snow White. Gadot està llesta per a interpretar el paper de la malvada icònica Reina Malvada, la madrastra bruixa narcisista de la princesa que li dona nom al títol, que anteriorment va ser interpretada per la difunta Lucille La Verne, prestant la seva veu en la versió animada de 1937. Actualment, l’estudi senyala que començarà la producció al 2022.

L’actriu israeliana la podrem veure pròximament en diversos projectes d’alt estànding, inclosa la de pròxima estrena a Netflix Red Notice la qual protagonitza al costat de Dwayne Johnson i Ryan Reynolds la qual la podem veure als cinemes, el film de novel·la policíaca de 20th Century Studios, Death on the Nile i la tercera entrega de la franquícia Wonder Woman, la qual va ser confirmada per Warner Bros. Pictures.

La pròxima adaptació live-action de Disney de Snow White es basarà en el primer clàssic animat del estudi Snow White and the Seven Dwarfs, el qual va debutar fa més de 80 anys i va començar l’èxit dels films animats de Disney. També es va inspirar en el conte de fades alemany de 1812 escrit pels germans Grimm.

El film animat seguia a la princesa protagonista, mentre la seva malvada madrastra la exilia al perillós bosc. Per sort, era rescatada per set miners nans que la fan part de la seva família. Tot i això, degut al desig de la malvada madrastra de ser la més bella de totes, enganya a Snow White (Blancaneu) per a que es mengi una poma enverinada que maleiria a la princesa i la deixaria dormida sense fi. Per a que la maledicció es trenqui, ha de rebre un petó d’un amor veritable. El film va ser nominat a un Oscar a la Millor Musica i Walt Disney va guanyar un premi honorífic per el film.

Snow White ha estat en desenvolupament des de 2016, amb el duo de La La Land i The Greatest Showman, Benj Pasek i Justin Paul adjunts per escriure noves cançons per a l’adaptació. Establert per a ser dirigit i produït per Marc Webb (The Amazing Spider-Man 1 & 2) a partir d’un guió escrit per Erin Cressida Wilson, s’espera que el projecte ampliï la història i la musica original.  

Aquest projecte és part de la creixent llista de Disney de pròxims projectes live-action, inclosos The Little Mermaid, Hercules, Pinocchio i Peter Pan & Wendy, juntament amb les seqüeles de The Lion King, Aladdin i Cruella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada