Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 19 de novembre del 2021

'Marry Me'.

Universal Pictures ha publicat el tràiler oficial de Marry Me, el pròxim film de comèdia romàntica de Kat Coiro, protagonitzat la nominada al Globus d’Or Jennifer López i el nominat al Oscar Owen Wilson. Està previst que el film arribi als cinemes el pròxim mes de febrer de 2022.

El tràiler, que podeu veure a continuació, presenta a una superestrella del pop, qui després de descobrir que el seu famós promès l’estava enganyant minuts abans de la seva cerimònia de boda en directe, inesperadament es casa amb un complet estrany davant milions de fans.

Basat en la novel·la gràfica de Bobby Crosby, Marry Me està dirigit per Kat Coiro (Dead to Me, She-Hulk) a partir d’un guió escrit per John Rogers (The Librarians) i Tami Sagher (30 Rock) i Harper Dill (The Mick). El film està protagonitzat per Jennifer López (Hustlers) com la superestrella musical Kat Valdez i Owen Wilson (Wedding Crashers, Loki) com el professor de matemàtiques Charlie Gilbert, uns desconeguts que accepten casar-se i després es coneixen.

          

          


“Marry Me, un romanç improbable sobre dues persones diferents que cerquen quelcom real en un món on el valor es basa en els m’agrada i els seguidors, és una història d’amor moderna sobre els famosos, el matrimoni i les xarxes socials”, es pot llegir en la sinopsis. “Kat Valdez és la mitja parella de les celebritis més sexi de la terra amb la supernova de la nova musica Bastian. A mesura que l’ineludible single d’èxit de Kat i Bastian, “Marry Me”, puja al cap damunt de les llistes, estan a punt de casar-se davant d’una audiència de fans en una cerimònia que es transmetrà a través de diverses plataformes.

“El professor de matemàtiques de secundaria divorciat Charlie Gilbert ha estat arrestat en el concert per la seva filla Lou i el seu millor amic. Quan Kat s’assabenta, segons abans de la cerimònia, que Bastian l’ha enganyat amb la seva assistent, la seva vida fa un gir a l’esquerra quan té un col·lapse al escenari, qüestionant l’amor, la veritat i a lleialtat. A mesura que el seu món de tranyina s’esvaeix, mira als ulls a un estrany, un rostre entre la multitud”.

“Si el que saps et decep, llavors potser el que no saps és la resposta, i llavors, en un moment de inspiradora bogeria, Kat escull casar-se amb Charlie. El que comença com una reacció impulsiva es converteix en un romanç inesperat. Però a mesura que les forces conspiren per a separar-los, sorgeix la pregunta universal: poden dues persones de mons tant diferents salvar l’abisme entre ells i construir un lloc al que ambdós pertanyin?

Al costat de López i Wilson estan Sarah Silverman (School of Rock), Chloe Coleman (Big Little Lies), John Bradley (Game of Thrones), Michelle Buteau (Someone Great), Utkarsh Ambudkar (Mulan) i el nominat al Grammy Maluma en el seu debut com a actor.

Marry Me està produït per López i Elaine Goldsmith-Thomas a través de Nuyorican Productions, John Rogers per a Kung fu Monkey Productions i Benny Medina. Alex Brown, Willie Mercer, Pamela Thur i J.B. Roberts són els productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada