Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 9 de novembre del 2021

'Jim Jones Biopic'.

Segons Deadline, el guanyador d’un Oscar Leonardo DiCaprio es troba actualment en negociacions finals per al paper principal en el pròxim film biogràfic de MGM titulat Jim Jones. DiCaprio està llest per a interpretar el paper del líder de culte que li dona nom al film de la dècada dels 70’s, qui va ser responsable del assassinat en massa de més de 900 persones de la seva organització religiosa.

El film de Jim Jones de MGM estarà escrit per Scott Rosenberg (Venom). Estarà produït per DiCaprio i Jennifer Davisson a través de la seva companyia Appian Way.

L’any 1955, Jones va fundar el Peoples Temple a Indianapolis, on va promoure el socialisme cristià. En la dècada dels 70’s, es va tronar més infame després de que va rebutjar obertament el cristianisme tradicional i inclús es va proclamar a si mateix com a déu. Després va passar a construir una petita comunitat a Guyana anomenat Jonestown, on va convèncer als seus seguidors de que visquessin allà amb ell, atraient-los d’un paradís socialista que estaria lliure de la opressió del govern de Estats Units.

Tot i això, a finals de la dècada dels 70’s, havien circulat informes sobre abusos de drets humans dintre de Jonestown, el que va dur al govern estatunidenc a enviar una delegació encapçalada pel representant estatunidenc Leo Ryan per a investigar aquestes denuncies. Desafortunadament, van ser assassinats pels seguidors de Jones, els quals van rebre instruccions de Jones de disparar-los. Després d’això, es va produir un altre tragèdia quan Jones va ordenar un assassinat-suïcidi massiu el 18 de Novembre de 1978, que va provocar la mort de 918 membres de la comuna, 304 d’ells eren nens, per enverinament amb cianur.

DiCaprio, és millor conegut per les seves aclamades actuacions en una sèrie de films dramàtics com What’s Eating Gilbert Grape, Titanic, Catch Me if You Can, The Aviator, Blood Diamond, Inception, The Departed, Revolutionari Road, The Wolf of Wall Street i The Revenant. Pròximament el podrem veure en el film de ciència-ficció de comèdia obscura a Netflix Don’t Look Up i a Killers of the Flower Moon de Martin Scorsese per a Apple Studios.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada