Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 15 de novembre del 2021

'Gundam'.

Legendary ha publicat la primera imatge d’art conceptual oficial per a la pròxima adaptació live-action de Gundam de Netflix, que prové del director Jordan Vogt-Roberts. L’art conceptual de Gundam, que podeu veure a continuació, presenta un robot clàssic RX-78-2 envoltat de flames que mostra un disseny fidel inspirat en l’anime original de 1979. També ens dona un primer cop d’ull a la visió èpica del projecte del cineasta de Kong: Skull Island.

El film live-action de Gundam està dirigit per Jordan Vogt-Roberts, que marca el seu retorn com a director després del film Kong: Skull Island de 2017. Dirigeix a partir d’un guió escrit per Brian K Vaughan, basat en l’univers de la icònica franquícia de robots japonesos de Sunrise.

Els detalls del argument del film de Netflix es mantenen en secret, però la sèrie original de Gundam està ambientada en l’Univers Centaury, una era en la que la creixent població de la humanitat ha dut a la gent a emigrar a colònies espacials. Finalment, les persones que viuen en les colònies cerquen la seva autonomia i llancen una guerra de independència contra les persones que viuen a la terra. A través de les tragèdies i la discòrdia que sorgeix d’aquest conflicte humà, no sols es descriu amb sensibilitat la maduració del personatge principal, sinó que també les intencions dels enemics i les persones que l’envolten. Les batalles de la història, en les que els personatges piloten robots coneguts com Mobile Suits, són escandalosament populars. L’univers de Gundam està farcit de nombroses històries d’amor i conflicte juntament amb les populars batalles de Gundam, en la que els personatges operen vestits robot anomenats Mobile Suits.

L’adaptació cinematogràfica estarà produïda per Vogt-Roberts amb Vaughan com a productor executiu, Cale Boyter de Legendary supervisarà el projecte al costat de l’equip creatiu de Sunrise. En realitat, el projecte es va anunciar per primer cop l’any 2018 en la Anime Expo.

Això marca l’última col·laboració de Legendary i Netflix, les dues companyies van treballar anteriorment en els films com ara Spectral de 2016 i Enola Holmes de l’any passat, així com sèries de televisió com Lost in Space i Pacific Rim: The Black. També estan treballant actualment en l’adaptació de la sèrie d’anime de Skull Island i Tomb Raider.

Creada per Hajime Yatate i Yoshiyuki, la franquícia va començar l’any 1979 amb la sèrie de televisió titulada Mobile Suit Gundam. La franquícia d’anime de ciència-ficció de Mecha massivament popular és la propietat multimillonaria de Sunrise que ha generat un univers multiplataforma que abasta anime per a la televisió, Manga, films animats, videojocs, figures, joguets i novel·les, entre d’altres mitjans. Gundam segueix dominant els guanys de Bandai Namco quasi quaranta anys després de la seva creació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada