Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 28 de novembre del 2021

'Nocterra'.


Netflix ha anunciat que el cocreador de DMZ, Roberto Patino i el director del univers de The Conjuring, James Wan, es troben actualment en el procés de desenvolupar una adaptació a sèrie de Nocterra, basada en el còmic de ciència-ficció i aventures de terror del mateix nom de Image Comics. Això marca el primer projecte de Patino per al servei de streaming sota el seu contracte general per a diversos anys que ha signat recentment.

“La facilitat, la honestedat i el profund suport creatiu que he trobat en Bela Bajaria, Peter Friedlander, Matt Thunell, Alex Sapot, Andrew McQuinn i Kenyatta Smith han estat ideals”, va dir Patino en un  comunicat (Des de Deadline). “Netflix és un campió extraordinari de la narració intencional i inclusiva, i estic molt ansiós per aprofitar aquesta oportunitat per a explicar històries agosarades que representen adequadament a la comunitat Latinx de manera entretinguda, estimulant i poderosa. No podria estar més feliç de anomenar Netflix la meva nova llar, i no puc esperar per a començar a treballar amb Nocterra i els meus amics i socis que superen els límits a Atomic Monster”.

Descrit com una aventura de ciència-ficció d’alt voltatge, Nocterra va ser creat per Scott Snyder i Tony S. Daniel, que es va publicar a principis d’aquest any. El còmic es centra en un hàbil barquer anomenat Valentina “Val” Riggs, que transporta a persones i mercaderia a través d’un món envoltat per una obscuritat duradora que converteix als vius en criatures monstruoses anomenades ombres.

La sinopsis oficial del còmic diu: “Han passat deu anys des de que Val Riggs va veure el sol devorat per la obscuritat. Deu anys des de que quasi totes les persones que coneixia estaven infectades i canviaven a horribles “ombres”. Ara, un “barquer” que proporciona transport per a persones i mercaderia, travessa les mortals carreteres sense il·luminació en el seu camió de 18 rodes, enfrontant-se als mals que proporciona la nit. Quan la promesa d’un santuari il·luminat es creua en el seu camí, Val ha de emprendre un viatge molt més enllà dels límits de qualsevol barquer abans d’ella. Però amb un ésser estimat en mig d’una infecció, el temps s’acaba...”.

L’adaptació de Netflix estarà escrita i produïda per Roberto Patino (Westworld, Sons of Anarchy), qui també en serà showrunner. En aquests moments, el projecte encara es troba en les primeres etapes del desenvolupament.

Nocterra comptarà amb la producció executiva de James Wan, Michael Clear i Rob Hackett. És una coproducció de Atomic Monster i Analog Inc. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada