Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 22 de novembre del 2021

'Blade Runner & Alien Series'.


En una entrevista recent amb Today de la BBCRadio 4, l’aclamat cineasta Ridley Scott que actualment està desenvolupant dos projectes de televisió live-action basats en dos dels seus icònics films de ciència-ficció, Blade Runner i Alien. Va confirmar que ambdós projectes es troben en la mateixa etapa del desenvolupament, amb els guions del episodi pilot acabats.

“Ja tenim escrit l’episodi pilot de Blade Runner i la Biblia”, va dir Scott. “Llavors, ja estem presentant Blade Runner com una sèrie de televisió, provablement de 10 hores”.

Aquest és el primer cop que Scott anomena la sèrie Blade Runner live-action, que hi havia el rumor anteriorment a principi d’aquest any. Encara no està clar on s’està desenvolupant aquest projecte, ja que encara es mantenen en secret més detalls sobre el seu argument i/o personatges.

El film de 1982 va estar dirigit per Scott a partir d’un guió escrit per Hampton Fancher i David Peoples, basat en la novel·la de 1968 de Philip K. Dick titulada Do Androids Dream of Electric Sheep? Protagonitzat per Harrison Ford, el film es desenvolupa en un futur distòpic on un ex policia Rick Deckard tenen la tasca de perseguir a un grup fugitiu d’humans sintètics avançats anomenats replicants.

Degut al seu èxit de crítica, es va convertir en un clàssic de culte que va desembocar a una seqüela titulada Blade Runner 2049, que es va estrenar 35 anys després del primer film. Dirigit per Denis Vileneuve, la seqüela de 2017 va comptar amb el retorn de Harrison Ford, a qui se’l va unir Ryan Gosling i Ana de Armas.

En quan a la sèrie Alien, el projecte es va confirmar per primer cop fa gairebé un any durant el Disney’s Investor Day. Està essent desenvolupat pel creador de Fargo i Legion, Noah Hawley i Ridely Scott per a FX Networks, amb Hawley a càrrec del projecte.

Ambientada no molt lluny en el nostre futur, és la primera història de Alien ambientada a la Terra, i combinar l’horror atemporal del primer film de alien amb l’acció ininterrompuda de la segon, serà un viatge emocionant i aterridor que farà sortir a la gent dels seus seients. El projecte està produït per FX Productions.

Estrenat l’any 1979, Alien va estar protagonitzat per Sigourney Weaver, qui es va convertir en una icona de la cultura pop per la seva interpretació de la intrèpida i valenta Ellen Ripley. Degut al seu èxit, li van seguir cinc seqüeles més que tenen una recaptació total de més de 1.000M de dòlars en la taquilla mundial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada