Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 2 de desembre del 2021

'Secret Invasion'.


Des de Variety, ens informen de que l’actriu Cobie Smulders s’unirà al repartiment de la pròxima sèrie de Disney+, Secret Invasion.

Smulders repetirà el seu paper de S.H.I.E.L.D. la subdirectora Maria Hill. Smulders va interpretar prèviament a Hill en diversos episodis de S.H.I.E.L.D. i en diversos film del MCU, les quals són: The Avengers, Captain America: The Winter Soldier, Avengers: Age of Ultron, Avengers: Infinity War, Avengers Endgame i Spider-Man: Far From Home. S’uneix al repartiment que ja inclou a Samuel L. Jackson com a Nick Fury, Ben Mendelsohn com el Skrull Talos, Kingsley Ben-Adir (One Night in Miami), qui interpretarà al malvat principal de la sèrie, Olivia Colman (The Crow), Emilia Clarke (Game of Thrones, Terminator: Genisys), Killian Scott (Dublin Murders) i Christopher McDonald (Happy Gilmore), Carmen Ejogo (Fantastic Beasts and Where to Find Them).

Sceret Invasion de Disney+ està ambientada com una sèrie de sis episodis, que serà protagonitzada per el pilar del MCU Samuel L. Jackson, qui repeteix el seu paper de Nick Fury per dotzena vegada en live-action des de que el va interpretar per primer cop al 2008 a Iron Man. S’associarà amb Ben Mendelson (Captain Marvel), qui retornarà com a Talos, el mig líder dels Skrulls.

Publicat per primer cop el Juny de 2008 i que abasta vuit números escrits per Brian Michael Bendis, dibuixada a llapis per Leinil Francis Yu, entintada per Mark Morales i acolorida per Laura Martin, la sèrie crossover limitada de vuit parts centrada en una invasió subversiva a llarg termini de la Terra pels Skrulls, un grup de canvia formes alienígena que han substituït en secret a molts superherois en l’Univers Marvel amb impostors durant un període d’anys, abans de la invasió.

Amb el director de Let Him Go, Thomas Bezucha i Ali Selim (The Looming Tower) com a directors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada