Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

diumenge, 19 de desembre del 2021

'Gotham Knights'.


Una sèrie live-action de Gotham Knights està en procés a The CW per part de les guionistes de Batwoman Natalie Abrams (Supergirl, All American) i Chad Fiveash, i James Stoteraux (The Vampire Diaries, Gotham), segons Deadline.

El nou potencial drama es basa en els personatges de DC Comics, que van ser creats per Bob Kane i Bill Finger. Gotham Knights està escrit per Abrams, Fiveash i Stoteraux.

“Arran del assassinat de Bruce Wayne, el seu rebel fill adoptiu forja una aliança poc provable amb els fills dels enemics de Batman quan tots són acusats de matar al Justicier emmascarat”, es pot llegir en la sinopsis. “I com els criminals més buscats de la ciutat, aquesta colla de renegats i inadaptats ha de lluitar per a netejar els seus noms. Però en una ciutat Gòtica sense un Cavaller de la Nit que la protegeixi, la ciutat es converteix en la més perillosa de totes. Tot i això, l’esperança ve dels llocs més inesperats, ja que aquest equip de fugitius no emparellats, es convertirà en la seva pròxima generació de salvadors coneguts com Gotham Knights (Els Cavallers de Gotham).

La sèrie estarà produïda per Berlanti Productions en associació amb Warner Bros. Television. Els productors executius inclouen a Fiveash, Stoteraux, Greg Berlanti, Sarah Schechter i David Madden, amb Abrams com a coproductora executiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada