Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

diumenge, 19 de desembre del 2021

'Our Time'.


Després de no aconseguir una comanda oficial de sèrie per part de Fox, des de Variety ens informen de que Warner Bros. Television està desenvolupant oficialment la sèrie de recreació de The Goonies de Amblin, que ara es titula Our Time. El projecte, que té com a objectiu recuperar l’estimat film d’aventures i comèdia sobre l’adolescència en forma de sèrie guionitzada, ha estat adquirida per  Disney+. 

Es va anunciar per primer cop el 2020 quan va rebre una ordre d’episodi pilot de Fox. Tot i això, no va poder avançar a Fox perquè la cadena va considerar que la potencial sèrie no era l’adequada per a ells en termes de la seva història i la va descriure com massa jove.

“Sarah va treballar sense parar per a entregar aquest increïble guió, vam fer que la taula de guionistes el llegís i després tot es va aturar per el COVID”, va dir la vicepresidenta executiva i cap de desenvolupament de WBTV, Clancy Collins White, en un comunicat. “Així que vam tornar molts mesos després i vam acabar el meravellós pilot i va ser un repartiment increïble, però malauradament una mica massa jove per a Fox. Així que immediatament ens vam posar en marxa. Encara no teníem res en desenvolupament a Disney Plus. Ha estat un altre exemple de poder obrir un camí  on no n’hi havia en virtut d’una gran història, un gran pilot, una gran sèrie. El tracte ha tardat en concretar-se, però estem molt emocionats se seguir endavant”.

Our Time comptarà amb un grup d’aspirants a cineastes joves que intenten recrear el film clàssic de 1985 de Richard Donner i Steven Spielberg, The Goonies, seqüència a seqüència. Un cop més estarà escrit i creat per Sarah Watson (The Blod Type, Parenthood). The Donner Company i Amblin Entertainment també han tornat per a produir el projecte.

“Després de no poder triomfar a Nova York i portar un gran secret amb ella, Stella Cooper trona a la seva anguniosa ciutat natal del automòbil per a substituir a la professora”, es pot llegir en la primera sinopsis del projecte quan estava en mans de Fox. “Troba inspiració, esperança i, en última instància, la salvació quan accepta ajudar a tres estudiants que estan perseguint els seus somnis cinematogràfics al presentar un remake increïblement ambiciós, seqüència a seqüència, d’una dels films preferits dels estudiants...The Goonies. Al llarg de la temporada, la seva passió inspirarà a una ciutat amb una desesperada necessitat d’esperança en aquesta carta d’amor al poder del cinema, la narració i els somnis”.

El projecte comptarà amb la producció executiva de Gail Berman i Hend Baghdady per a The Jackal Group; Lauren Shuler Donner, Darryl Frank i Justin Falvey de Amblin TV. El director del film original Richard Donner, qui va morir el passat 5 de Juliol d’enguany, a l’edat de 91 anys, va estar involucrat anteriorment com a productor executiu.

The Goonies va estar escrit per Chris Columbus a partir d’una història de Steven Spielberg. Va estar protagonitzat per Sean Astin, Josh Brolin, Corey Feldman i Martha Plimpton. El grup va estar encapçalat per Mikey Walsh (Astin), qui troba un mapa del tresor que els du al llegendari tresor perdut de Willy d’un sol ull. Des del debut del film, ha resistit la prova del temps i s’ha convertit en un element bàsic de la cultura pop entre totes les edats. L’any 2017, el film va ser seleccionat per a la seva conservació en el Registre Nacional de Films dels Estats Units per la Biblioteca del Congrés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada