Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 3 de desembre del 2021

'47 Ronin Seqüel'.


Com ja sabem des de Universal estan treballant en una seqüela del èxit de culte de 2013 47 Ronin, amb Anna Akana (Jupiter’s Legacy, Ant-Man) i l’estrella d’acció Mark Dacascos (Brotherhood of the Wolf, John Wick: Chapter 3- Parabellum) com a protagonistes del film.

La seqüela també estarà protagonitzada per Teresa Ting (Orange is the New Black), Mike Moh (Once Upon a Time in Hollywood), Dustin Nguyen (Little Fish), Yoshi Sudarso (Buffalo Boys) i Chris Pang (Crazy Rich Asians). El film estarà escrit per John Swetnam i els guionistes d’un llargmetratge per primer cop Aimee García i A.J. Méndez, a qui els fans podrien conèixer pel seu temps en la WWE sota el nom de AJ Lee. García i Méndez són coautors de la sèrie de còmics GLOW, així com de Dungeons & Dragons: At the Spine of the World.

“Estem emocionats de continuar la història d’aquests antics guerrers samurais japonesos amb aquest pròxim episodi de la franquícia cinematogràfica de 47 Ronin ambientada en temps moderns”, va dir Glenn Ross, Gerent General i Vicepresident Executiu de universal 1440 Entertainment. “Aquesta producció completament nova presenta algunes de les estrelles d’acció internacionals més talentoses de l’actualitat. Creiem que els fans de tot el món estaran encantats amb la visió del director Ron Yuan de guerrers samurais diversos i inclusius”.

El film seqüela ja està en producció a Budapest i succeirà “en el món modern on els clans samurais han seguit existint en secret durant segles”, segons la sinopsis del film. El film farà el seu debut a les plataformes a nivell mundial al 2022 i estarà presentada per Universal 1440 Entertainment, una branca de producció de Universal Filmed Entertainment Group.

El film 47 Ronin original estava protagonitzat per Keanu Reeves i es va estrenar l’any 2013, tot i que inicialment no va ser un gran èxit, el film va créixer en el culte que s’ha mantingut fins al dia d’avui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada