Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 22 de desembre del 2021

'Jurassic World: Dominion'.


S’ha publicat una nova fotografia de Jurassic World: Dominion, la molt esperada tercera entrega de Universal Pictures, que ens ofereix un primer cop d’ull al retorn de Chris Pratt com a Owen Grady. També mostra la introducció de Atrociraptors a la saga mentre un d’ells persegueix a Owen. Serà un dels -almenys- dos nous tipus de rapaç en el film.

A continuació podem veure la imatge gràcies a la revista Empire...

Parlant amb Empire, el director Colin Trevorrow ha compartit nous detalls sobre els Atrociraptors, descrivint-los com més viciosos i brutals que els seus semblants els Velociraptors. També va continuar confirmant que els fans poden esperar veure a un altre tipus de raptor, els Pyroraptors.

“Mentre que el Velociraptor és una mica més un caçador silenciós, els Atrociraptors són una mica més besties”, va dir Trevorrow. “Aquestes coses simplement vindran cap a tu. I en aquest cas en particular, han escollit el seu olor i no s’aturaran fins que estigui mort. Són força brutals. Són força viciosos”.

Aquesta tercera entrega estarà protagonitzada pels membres del càsting principal de la primera i segona entrega, Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jake Johnson, Omar Sy, Daniela Pineda, Justice Smith i BD Wong. També veurà el retorn de les estrelles dels films originals de Jurassic Park, Laura Dern, Sam Neill, Jeff Goldblum i Campbell Scott. La tercera entrega també presentarà a nous personatges interpretats per Mamoudou Athie, DeWanda Wise, Dichen Lachman, Scott Haze i Isabella Sermon.

Emily Carmichael (Pacific Rim Uprising, The Black Hole), qui ha escrit el guió de Jurassic World: Dominion amb Trevorrow. Han Treballat a partir de la història de Derek Connolly i Trevorrow, els quals van escriure junts Jurassic World i Jurassic World: Fallen Kingdom.

Jurassic World: Dominion, té fixada la data d’estrena per al pròxim 10 de Juny de 2022.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada