Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

diumenge, 5 de desembre del 2021

'Spider-Man: Across the Spider-Verse'.


La seqüela de Spider-Man: Into the Spider-Verse ara té un avanç oficial i ens tempta amb un seqüela del exitós film animat.

L’estrena del film per al 2022 ara s’anomena Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One). S’estrenarà el 07 d’octubre de 2022 als cinemes i presumptament serà seguida d’una segona part. El primer avanç mostra a Miles Morales i Spider-Gwen entrant en contacte un cop més.

A continuació pots donar un cop d’ull al tràiler i al primer cartell...

          

          


Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One) veurà a Jessica Drew/Spider-Woman (Issa Rae), s’uneix a Shameik Moore i Hailee Steinfeld en la seqüela del còmic animat, els quals reprenen els seus papers com a Miles Morales/Spider-Man i Gwen Stacy/Spider-Gwen, respectivament. Els detalls del argument es mantenen en sceret, però, segons s’informa, presentarà diversos personatges amb els poders de Spider-Man “en el temps i el espai de Marvel Còmics”.

El mes d’abril es va anunciar que Joaquim Dos Santos, Kemp Powers i Justin K. Thompson serien el trio de directors del film.

Lord, Miller, Amy Pascal, Avi Arad i Christina Steinberg tornen per a produir el projecte, amb Alonzo Ruvalcaba com a productor. El director del film original, Peter Ramsey, en serà el productor executiu al costat de Aditya Sood.

El film de 2018 Spider-Man: Into the Spider-Verse, segueix al adolescent Miles Morales, qui es converteix en el Spider-Man del seu univers i ha d’unir-se amb cinc individus amb poders d’aranya d’altres dimensions, per aturar una amenaça per a totes les realitats. El film va guanyar un Oscar el 2019 com el Millor Film d’Animació i va recaptar $375.540.831.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada