Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dissabte, 4 de desembre del 2021

'Mission: Impossible 8'.


Abans del debut de la setena entrega al 2022, sembla que la producció de Mission: Impossible 8 ja ha començat i ja podem veure les primeres fotografies recentment publicades (a través de The Sun), mostrant un altre maniobra que desafia a la mort per al protagonista de la franquícia, Tom Cruise. Les vuit fotografies de Mission: Impossible 8, que podeu veure a continuació, mostren a Cruise mentre assaja una de les principals acrobàcies del film el qual està penjat bocaterrosa en l’ala d’un biplà de la Segona Guerra Mundial.

A principis d’aquest any, es va informar de que anteriorment Paramount Pictures havia cancel·lat els seus plans de filmació de Mission: Impossible 7 i 8 per a donar pas als treballs promocionals de Cruise per a Top Gun: Maverick, que en aquell moment estava programat per estrenar-se el Juliol de 2021. Tot i això, degut a la pandèmia en curs, la seqüela dirigida per Jospeh Kosinski es va endarrerir encara més i s’ha posposat fins al 27 de Maig de 2022. Degut a això, és provable que el estudi hagi reconsiderat els seus plans inicials i hagi establert un inici de filmació molt més matinera per a Mission: Impossible 8, que es situa més de dos mesos després de la finalització de la producció de M.I.7.




A més de Tom Cruise i Hayley Atwell, retornen a la franquícia: Rebecca Ferguson (Doctor Sleep), Simon Pegg (Ready Player One), Ving Rhames (Pulp Fiction), Vanessa Kirby (Hobbs & Shaw) i Henry Czerny (Ready or Not), amb els novells Shea Whigham (Joker), Pom Klementieff (Guardians of the Galaxy 2, Avengers: Infinity War), Rob Delaney (Deadpool 2), Charles Parnell (Top Gun: Maverick), Indira Varma (Game of Thrones), Cary Elwes (Stranger Things), Mark Gatiss (Sherlock) i Esai Morales (La Bamba, Titans), qui substitueix a Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road) per al paper de malvat.

La franquícia ‘Mission Impossible’ abasta gairebé 25 anys i sis films, a partir d’una crítica modesta i una gran taquilla en els seus dos primers films, abans d’abocar al seu protagonista a històries més agressives i explosives, cada nou film obtenia millors crítiques que la seva predecessora, amb la darrera entrega ‘Fallout’, va obtenir les crítiques més bones de la franquícia i del gènere d’acció, actualment te una qualificació del 97% a Rotten Tomatoes, i va obtenir els més alts ingressos al final del seu recorregut a les sales de cinema, amb una taquilla de $791,1M.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada