Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 30 de desembre del 2021

'Rebel Moon'.

El director de Man of Steel i Justice League, Zack Snyder, ha compartit oficialment l’art conceptual del seu pròxim projecte d’acció i ciència-ficció amb Netflix titulat Rebel Moon. També va continuar confirmant que s’espera que el film protagonitzat per Sofia Boutella comenci producció en uns mesos.

L’art conceptual de Rebel Moon, que podeu veure a continuació, ens ofereix el nostre primer cop d’ull al pròxim film que presenta un exèrcit de soldats amb aparença de robots vestits amb una armadura negra amb una llum vermella brillant que prové del seu interior. En la seva publicació a Vero, Snyder va dir: “L’art conceptual de Rebel Moon...estem preparant-nos per a la fotografia principal que realitzarem en uns mesos”.


Rebel Moon
està dirigit per Zack Snyder a partir d’un guió que coescriu amb Shay Hatten i Kurt Johnstad. Això marca el darrer projecte de Snyder amb el servei de straming, després de les estrenes de 2021 Army of the Dead i Army of Thieves.

“El film està ambientat en una pacífica colònia a la vora de la galàxia i que es veu amenaçada pels exèrcits del tirà Regent Balisarius”, es pot llegir en la sinopsis. “Ells envien a una jove amb un passat misteriós per a cercar guerrers de planetes veïns per ajudar-los a prendre una posició enfront al Tirà”.

El film està protagonitzat per Sofia Boutella, qui no és aliena als generes de ciència-ficció i acció per els seus papers a Kingsman: The Secret Service de 2015, Star Trek Beyond de 2016, Atomic Blonde de 2017 i Settlers de 2021.

Rebel Moon estarà produït per Deborah Snyder, Wesley Coller i Zack Snyder per a The Stone Quarry juntament amb Eric Newman de Grand Electric. Sarah Bowen de Gran Electric serà productora executiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada