Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dilluns, 20 de desembre del 2021

'Spider-Man 4'


Tal com ja va avançar fa unes setmanes la productora de Sony, Amy Pascal, ara és el propi Kevin Feige qui confirma que ja estan treballant en la nova trilogia de Spider-Man (esperem que amb Tom Holland).

Després de la gran estrena cinematogràfica de Spider-Man: No Way Home, molts fans estan neguitosos per descobrir que segueix en la història del estimat heroi dintre del Univers Cinematogràfic de Marvel i el Univers Spider-Man de Sony. Ara, en una entrevista amb The New York Times, el president de Marvel Studios, Kevin Feige, finalment va parlar obertament sobre el futur de Spider-Man, confirmant que ell, al costat de Amy Pascal, Disney i Sony, encara estan molt compromesos en continuar la seva associació creativa en futurs projectes després de No Way Home.

Feige va continuar revelant que de fet estan treballant activament junts per a desenvolupar el pròxim film de Spider-Man, assegurant als fans que la breu separació dels mega estudis el 2019 no tornarà a succeir.

“Amy, Disney i Sony estem parlant de: si, estem començant a desenvolupar activament cap a on es dirigeix la història, el qual sols dic obertament perquè no vull que els fans passin per cap trauma de separació com el que va succeir després de Far From Home”, va dir Feige. “Això no succeirà aquest cop”.

La seva confirmació es produeix (com he dit al començament) després de que la productora Amy Pascal confirmés prèviament de que Marvel Studios i Sony Pictures estaven treballant en la pròxima trilogia de Spider-Man, amb Tom Holland, que potencialment veuria al heroi amic i vei en els seus anys universitaris. Tot i això, sembla que les negociacions per als potencials projectes encara no han finalitzat, ja que és comprensible que Holland encara es mostri prudent sobre el seu futur en el MCU.

Juntament amb Holland i Benedict Cumberbatch a No Way Home està Zendaya (Euphoria, Dune) com a MJ, Jacob Batalon (50 States of Fright) com a Ned, Marisa Tomei (The King of Staten Island) com a tia May, Jon Favreau com a Happy, Tony Revolori (The French Dispatch) com a Flash i Hannibal Buress (Tag) com a entrenador Wilson.

El film que està dirigit per Jon Watts a partir d’un guió escrit per Chris McKenna i Erik Sommers, també comptarà amb el retorn dels veterans de Spider-Man com són Alfred Molina (Spider-Man 2) com a Otto Octavius, Willem Dafoe (Spider-Man Trilogy Sam Raimi) com a Norman Osborn, Jamie Foxx (The Amazing Spider-Man 2) com a Electro Thomas Haden Church (Spider-Man 3) com a Sandman i Rhys Ifans (The Amazing Spider-Man) com a Lizard.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada