Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 16 de desembre del 2021

'Zorro Series'.


Segons Variety, Wilmer Valderrama interpretarà a Don Diego de la Vega, més conegut com el Zorro, en una nova sèrie que està en desenvolupament a Disney Branded Television. Ambientada com una reinvenció de la sèrie Disney- ABC Zorro de la dècada de 1950, aquesta nova narració portarà a un famós i estimat justicier emmascarat al públic modern.

Valderrama pren el testimoni d’una llarga llista d’actors que han interpretat al personatge tant en el cinema com en la televisió des de la dècada de 1920. Inclosos Guy Williams, que va interpretar a Vega en la sèrie dels anys 50, i el més recent Antonio Banderas, que va prendre el testimoni en les adaptacions cinematogràfiques de The Mask of Zorro i The Legend of Zorro.

“Estem reinventant aquest clàssic de Disney com una peça d’època convincent, ambientada en la ciutat de Los Angeles, però explicat amb un estil de telenovel·la molt modern, amb personatges contemporanis gratament escenificats i relacions en contrast amb l’acció, el drama, el suspens i l’humor de la sèrie original i icònica”, explica a Variety el president de Disney Branded Television, Ayo Davis. “Wilmer comparteix el nostre compromís de reflectir la interessant i rica diversitat de l’experiència humana i esperem poder oferir una història entretinguda i culturalment rellevant amb personatges definitoris que connectaran amb els nostres espectadors en les generacions futures”.

Una prova més del compromís de Valderrama amb el paper, serà la seva vinculació a la sèrie com a productor executiu, al costat de Gary Marsh, president sortint i director creatiu de Disney Branded Television. John Gertz de Zorro Productions Inc. que també en serà el productor executiu.

“Al créixer, el Zorro va ser l’únic personatge que em va fer, com a llatí, sentir que podria ser un heroi”, va dir Valderrama a variety. “Com a adult i narrador, tinc una responsabilitat en les històries que ajudo a donar vida. Associar-nos amb Gary i Disney per a dur de nou al Zorro a la família després de 60 anys i ser part de llegat per a que altres nens sàpiguen que ells també poden ser els herois de les seves pròpies històries és un somni fet realitat”.

Valderrama està representat per UTA i Silver Lining Entertainment, i és millor conegut com l’iconic Fez de That 70s Show. Altres col·laboracions amb Disney inclou la sèrie animada de Disney Junior Handy Mandy, així com dos films animats de Disney, Onward i Encanto.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada