Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 24 de desembre del 2021

'Scream'.

Per a celebrar el Dia 11 de “12 Screams for the Holidays”, el compte oficial de Twitter de Scream va publicar tres noves fotos del film de terror, que arribarà als cinemes el 14 de Gener de 2022, de Paramount Pictures.

Les fotos, que podeu veure a continuació, mostren a Ghostface, als veterans de Scream Courteney Cox i David Arquette i als nouvinguts a la franquícia Jack Quaid, Melissa Barrera i Dylan Minnette. També podeu veure un nou cartell que va sortir fa uns dies, gràcies al Dolby Cinema.

La cinquena entrega de Scream està codirigit per els cineastes de Ready or Not, Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett a partir d’un guió coescrit per James Vanderbilt (Zodiac) i Guy Busick (Ready or Not). El film està protagonitzat per Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette i Marley Shelton.






“Vint-i-cinc anys després de que una onada d’assassinats brutals commocionés a la tranquil·la ciutat de Woodsboro, un nou assassí s’ha posat la màscara de Ghostface i ha començat a apuntar a un grup d’adolescents per a ressuscitar secrets del passat mortal de la ciutat”, es pot llegir a la sinopsis.

A ells se’ls uneix els nouvinguts a la franquícia Jack Quaid (The Boys), Melissa Barrera (Vida), Jenna Ortega (The Babysitter: Killer Queen), Mason Gooding (Booksmart), Dylan Minnette (13 Reasons Why), Kyle Gallner (Ghosts of War), Jasmin Savoy Brown (The Leftovers) y Mikey Madison (Better Things).

El nou film estarà produït per Project X Entertaiment de James Vanderbilt (Zodiac), així com Paul Neinstein i William Sherak per Spyglass. El guionista original Kevin Williamson exercint de productor executiu amb el tercer membre de Radio Silence, Chad Villella.

El primer film, estrenat l’any 1996, va ser una sorpresa explosiva en el seu debut, ajudant a reviure el gènere de terror per a la dècada i convertint-se en el film slasher més taquiller de tots els temps fins que va ser destronada pel reboot de Halloween el passat 2019. L’èxit del primer va generar una franquícia que inclou tres seqüeles, la primera de les quals va ser tant exitosa com la primera, mentre que les dues anteriors van rebre retorns de taquilla i critiques mixtes.

Neve Campbell (Party of Five, The Craft) va interpretar a Sidney Prescott en l’èxit de taquilla original de Scream l’any 1996. Des de llavors, es va convertir en la cara popular de la franquícia slasher, ja que també va protagonitzar les tres seqüeles. La més recent es va estrenar l’any 2011 i va recaptar $97,2M havent costat $40M. Campbell va aparèixer recentment a House of Cards de Netflix i en el film Castle in the Ground.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada