Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 23 de desembre del 2021

'The Batman'.


S’ha publicat una nova fotografia del pròxim film de The Batman, que mostra a Robert Pattinson i Zoë Kravitz caracteritzats un com a Batman i l’altre com a Catwoman, cara a cara.

L’última imatge és part de la cobertura del film per part de Empire Magazine, on podem veure a Batman i Selina Kyle/Catwoman, mirant-se l’un al altre en el que sembla ser un balcó d’algun lloc de la ciutat. La icònica motocicleta de Catwoman està al seu costat, mentre que Batman està vestit amb la seva indumentària al complet.

A continuació podeu veure la imatge i dues portades especials de la revista...








A més a més, l’altre dia el director Matt Reeves va penjar en el seu perfil de Twitter una espècie de cartell animat on podem veure al silueta de Batman mentre li va caient la pluja i en el perfil del seu cap es dibuixa un signe d’interrogació. A més d'un cartell publicitari en algun cinema.

The Batman, comptarà amb un repartiment estel·lar encapçalat per Robert Pattinson (Good Time, The Lighthouse) com el cavaller fosc/ Bruce Wayne, acompanyant a Pattison tenim també Andy Serkis (Black Panther) com a Alfred Pennyworth, Zoe Kravitz com a Selina Kyle/ Catwoman, Jeffrey Wright com el comissari Gordon, Paul Dano com a The Riddler, John Turturro (The Big Lebowski) com a Carmine Falcone, Peter Sarsgaard (Green Lantern) com a la Autoritat del Districte de Gotham (abreviació Gotham D.A.) Gil Colson, Jayme Lawson com a candidata a l’alcaldia Bella Reál i Colin Farrell com a Oswald Cobblepot/ The Penguin. Al repartiment també s’hi ha unit els bessons Max i Charlie Carver, amb uns “papers importants”.

Reeves i Rylan Clark (The Planet of the Apes films) produeixen el film, amb Simon Emanuel, Michael E. Uslan, Walter Hamada i Chantal Nong Vo com a productors executius. Els detalls de l’argument encara no es saben, però segons les informacions, The Batman explorarà els anys de joventut del Cavaller Fosc amb Reeves insinuant encara més la connexió del film amb l’icònic arc del còmic “Year One” de Frank Miller i David Mazzucchelli que es va publicar l’any 1997; en una foto que va compartir Reeves al seu Twitter una fotografia del còmic, per felicitar l’aniversari del personatge Bruce Wayne.

L’equip creatiu darrera de les càmeres de Reeves inclouen: al director de fotografia nominat al Oscar Greig Fraser (Lion, Dune); el dissenyador de producció de Planet of the Apes, James Chinlund; els editors William Hoy (Planet of the Apes films) i Tyler Nelson (Rememory); i el supervisor dels efectes especials guanyador d’un Oscar Dan Lemmon (The Jungle Book); Dominic Tuohy supervisor de SFX nominat al Oscar (1917, Star Wars: The Rise of Skywalker).

També estan a bord: el muntador del so nominat al Oscar Stuart Wilson (1917, Star Wars Franchise); la dissenyadora de vestuari guanyadora d’un Oscar Jacqueline Durran (1917, Little Women, Anna Karenina) i els dissenyadors de vestuari Gyln Dillon (Star Wars Franchise) i David Crossman (1917, Star Wars Franchise); la dissenyadora de perruqueria Zoe Tahir (No Time to Die, Spectre); i la dissenyadora de maquillatge nominada al Oscar Naomi Donne (1917). Com es va confirmar anteriorment, Michael Giacchino (Cloverfield, Let Me In, Dawn of the Planet of the Apes) compondrà la banda sonora.

The Batman, te fixada la data d’estrena per al pròxim 04 de Març de 2022 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada