Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 9 de desembre del 2021

'Extraction 2'.

Mentre continua la producció de Extraction 2 a Praga, el veterà actor del MCU Chris Hemsworth, ha utilitzat Instagram per a revelar les primeres fotografies de la pròxima seqüela del popular thriller d’acció de Netflix del any passat.

En la primera foto, podem veure el nostre primer cop d’ull al retorn de Tyler Rake, qui anteriorment es pensava que havia mort degut a la greu ferida de bala en el coll que va patir durant els últims minuts del primer film.

Les fotos de Extraction 2, que podeu veure a continuació, ens donen una primera mirada prèvia de la pròxima missió de rescat mortal de Rake, que el durà a un lloc completament nou. Mentre tant, en la segona foto mostra a Hemsworth al costat del director Sam Hargrave.


Un cop més, Extarction 2 està essent dirigit per Sam Hargrave a partir d’un guió escrit per Joe Russo. De la mateixa manera que el primer film, també estarà produït pels directors de Avengers: Endgame, Anthony i Joe Russo a través de la seva companyia AGBO al costat de Hemsworth.

Comptarà amb el retorn de Chris Hemsworth com l’hàbil mercenari d’operacions encobertes Tyler Rake, qui va ser vist per últim cop pels espectadors amb una ferida de bala al coll. Queda per veure com aquesta seqüela abordarà la seva supervivència de la seva ferida quasi fatal. La seqüela ja estava planificada originalment per a filmar-se a Austràlia, però degut a la pandèmia en curs, el servei de streaming va decidir traslladar la seva producció a la República Txeca.

Extraction (anteriorment titulada Dhaka) es du a terme en un inframon de comerciants d’armes i traficants, i segueix a un nen que es converteix en el peó d’una guerra entre destacats “Capos” de la droga. Després de ser atrapat per segrestadors dintre d’una de les ciutats més impenetrables del món, el seu rescat atrau la habilitat incomparable d’un mercenari anomenat Tyler Rake (Hemsworth). Però Rake és un home destrossat sense res a perdre, que alberga un desig de mort que fa que una missió ja mortal sigui casi impossible.

Com a dada a destacar, dir que durant el seu primer mes des de l’estrena va ser el film més vist de Netflix, ja que va atraure a 90 milions de llars.

El repartiment va incloure a Chris Hemsworth (MCU Franchise), David Harbour (Stranger Things, Black Widow), Derek Luke (13 Reasons Why), Fay Masterson (Vice), Golshifteh Farahani (Paterson) i el nouvingut Rudhraksh Jaiswal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada