Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dilluns, 6 de desembre del 2021

'Mega Man'.


Un film de Mega Man a live-action està en procés i s’establirà a Netflix, segons una actualització recent en el lloc web de la productora Supermarché.

La notícia (a través de Rockman Corner)es va poder veure en una secció actualitzada recentment sobre l’equip de redacció i direcció de Supermarché, Henry Joost i Ariel Schulman, els quals van fundar l’empresa.

“Henry, Rel i el seu productor interí Orlee-Rose Strauss mantenen un llistat de desenvolupament actiu. Les característiques en les obres inclouen: una adaptació de Mega Man de Capcom per a Chernin Entertainment i Netflix, que han escrit i dirigeixen”, és pot llegir en la publicació.

Les notícies d’un film de Mega Man a live-action han estat circulant durant algun temps. Al 2017, es va contractar a Joost i Schulman per a escriure i dirigir el film per a 20th Century Fox, però després de l’adquisició de la companyia per part de Disney el 2019, el projecte va quedar en stand by, i Capcom va assenyalar que encara estava en desenvolupament. Tot i això, després de que la productora Chernin Entertainment signés un acord de primera mà amb Netflix al 2020 i després de que Disney col·loques el film en un canvi de rumb -dit d’un altre manera: que Disney essencialment va vendre els drets- els quals després Netflix va adquirir els drets del film.

A partir d’aquests instants, el film sembla estar encara sota la supervisió de Joost i Schulman, amb Mattson Tomlin (The Batman) llest per a escriure el guió i Masai Oka adjunt com un dels productors principals del film.

Netflix ha tingut una gran quantitat d’adaptacions de franquícies de videojocs, que també inclou algunes IP de Capcom. Resident Evil: Infinite Darkness es va estrenar en la plataforma a principis d’aquest any però amb males crítiques. També hi ha un altre sèrie de Resident Evil en procés per a la plataforma, que recentment ha donat a conèixer el seu repartiment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada