Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 8 de desembre del 2021

'Gold'.

S’ha publicat el tràiler oficial de Gold el pròxim film de suspens i supervivència del actor i director australià Anthony Hayes, protagonitzat per Zac Efron (The Greatest Showman). El film està programat per a que arribi als cinemes australians el pròxim 13 de Gener de 2022. Mentre tant, Screen Media s’encarregarà oficialment de la seva distribució en els cinemes de America del Nord, però han fixat una data d’estrena per als Estats Units.

El tràiler de Gold presenta a un home troba una llavor d’or en mig d’un desert. Decideix assumir el desafiament de custodiar el tresor mentre el seu company de viatge se’n va a buscar al equip adequat per a extreure’l del subsol. Tot i això, aviat es donarà compte de que no serà tan fàcil com pensava que seria el dia a dia, mentre lluita amb les dures condicions ambientals del desert. 

          


“Quan dos rodamons que viatgen a través d’un erm desèrtic ensopeguen amb la llavor d’or més gran mai trobada, el somni d’una immensa riquesa i la cobdícia es consolida”, es pot llegir a la sinopsis. “El descobriment aviat es converteix en problemàtic quan es donen compte de que una gran part de la llavor està enterrada sota terra. Ells elaboren un pla per a protegir i excavar l’or, i un home se’n va per aconseguir l’equip necessari. L’altre home roman al lloc i ha de suportar els durs elements del desert mentre lluita contra la sospita de que ha estat abandonat al seu propi destí”.

“Les ràdios bidireccionals els mantenen en contacte, i amb hores i, eventualment, dies de temps d’aire mort entre cada comunicació, l’home varat comença a quedar-se sense subministres. L’aigua escasseja, el menjar encara més. Els seus plans per a protegir l’or es veuen interromputs per dos estranys que poden canviar el curs dels plans dels homes”.

El film estarà dirigit per Anthony Hayes (Animal Kingdom) a partir d’un guió que ha coescrit amb Polly Smyth. Està produït per Hayes a través de la seva companyia Rogue Star Pictures al costat de John Schwarz i Michael Schwarz de Deeper Water Films. El film compte amb la producció executiva de Andrew Mann, Peter Touche, Simon Williams, Paul Wiegard, Will Clarke, Andy Mayson, Nick Forward i Mike Runagall.

Efron es troba actualment en la producció del film dramàtic de guerra biogràfic de Apple Studios, The Greatest Beer Run Ever, protagonitzat al costat de Russell Crowe. També estarà pròximament en el remake de Firestarter de Blumhouse i en el pròxim remake de Three Men and a Baby de Disney+.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada