Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 9 de desembre del 2021

'Cleopatra'.

Kari Skogland, qui ha dirigit la sèrie The Falcon and the Winter Soldier de Marvel Studios per a Disney+, finalment ha trobat el seu pròxim projecte d’alt perfil en el film de Paramount Pictures, Cleopatra. Des de Deadline ens informen de que la cineasta canadenca assumirà oficialment el càrrec de Patty Jenkins com la nova directora del pròxim drama èpic protagonitzat per Gal Gadot.

Tot i el canvi, Jenkins segueix adjunta al projecte i ara en serà productora. Segons les informacions, va renunciar a les obligacions de directora del film per a centrar-se en els seus altres dos projectes, Wonder Woman 3, recentment confirmada i Star Wars: Rogue Squadron, que s’ha endarrerit recentment. Degut ha això, desacredita els rumors que circulaven recentment de que Lucasfilm ha deixat de banda el film tan esperat degut a diferències creatives entre Jenkins i el estudi.

El film Cleopatra de Paramount Pictures, està escrit i produït per Laeta Kalogridis (Alita: Battle Angel, Shutter Island). A més de protagonitzar, Gadot també en serà productora amb Jaron Varsano a través de Pilot Wave Motion Pictures. Charles Roven de Atlas Entertainment també produirà.

Cleopatra és una de les figures històriques més famoses fins la data. Era millor coneguda com la reina d’Egipte i també descendent de Ptolomeo I Soter, el general grec macedoni del exèrcit de Alexandre Magne. Va ascendir al tron després d’una guerra civil contra germans que va guanyar amb l’ajuda de Juli César, qui es va convertir en el seu amant. Tot i això, més tard va tenir una relació amb Marc Antoni -una relació que finalment els va portar a la ruïna-. Es diu que va morir per suïcidi per àspid, tot i que els registres estan per tot el mapa a aquest sentit.

Cleopatra ha gaudit de moltes adaptacions cinematogràfiques, la més destacada és el film de 1963 protagonitzada per Elisabeth Taylor i dirigida per Joseph Mankiewicz. En aquell moment, aquell film va ser considerat la pel·lícula més cara mai produïda, però va guanyar quatre premis Oscar i la considerable suma (per a la època) de $57,7M en els Estats Units. Tot i això, quasi du a la fallida a 20th Century Fox.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada