Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 9 de desembre del 2021

'The Last of Us'.


A mesura que la producció de The Last of Us continua, sembla que HBO encara no ha tancat definitivament el repartiment complet de la sèrie, ja que recentment s’ha revelat que l’aclamat actor Nick Offerman s’ha unit a Pedro Pascal i Bella Ramsey en la pròxima adaptació live-action.

Des de The Guardian, l’estrella de The White Loyus, Murray Bartlett, va confirmar la participació del alumne de Parks and Recreation al parlar sobre la seva experiència treballant en el tan esperat projecte on ha revelat que ha filmat moltes escenes amb Offerman, qui interpretarà a Bill, un company supervivent que viu sol en un poble amb Frank (Bartlett).

The Last of Us succeeix 20 anys després de la destrucció de la civilització moderna. Joel (Pedro Pascal) i Ellie (Bella Ramsey), una parella connectada a través de la duresa del món en el que viuen, es veuen obligats a suportar circumstàncies brutals i assassins despietats en un viatge a través d’una Amèrica post-pandèmica”, segons la sinopsis oficial.

La primera temporada constarà de 10 episodis i s’espera que s’estreni el 2022.

L’adaptació de The Last of Us abastarà els esdeveniments del primer joc amb la possibilitat de contingut addicional basat en la pròxima seqüela del videojoc. Serà coescrit pel creador de Chernobyl, Craig Mazin i Neil Druckmann, qui és l’escriptor i director creatiu del joc. Mazin serà productor executiu al costat de Carolyn Strauss i el president de Naughty Dog, Evan Wells. El projecte es una coproducció amb Sony Pictures Television en associació amb PlayStation Productions.

Al costat de Pascal i Ramsey, la sèrie també comptarà amb Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate) com a Tommy Miller, Nico Parker (Dumbo) com a Sarah, la filla de Joel, Murray Bartlett (The White Lotus) com a Frank, Jeffrey Pierce (Bosch) com a Perry, Con O’Neill (Chernobyl) com a Bill i Merle Dandridge (The Flight Attendant) mentre reprèn el seu paper dels videojocs com a Marlene, la líder d’un grup de la resistència conegut com les lluernes.

The Last of Us és una producció executiva i està coescrit pel creador de Chernobyl, Craig Mazin, qui també n’és el showrunner i l’escriptor original del joc Neil Druckmann. El projecte és una coproducció amb Sony Pictures Television en associació amb PlayStation Productions.

Els productors executius són Carolyn Strauss, el president de Naughty Dog, Evan Wells i Asad Qizilbash i Carter Swan de PlayStation Productions. Kantermir Balagov dirigirà l’episodi pilot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada