Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dissabte, 4 de desembre del 2021

'Ghosted'.

Ana de Armas (No Time to Die) tornarà a formar equip amb el seu coprotagonista de Knives Out, Chris Evans, en el film romàntic d’acció i aventures de Apple, Ghosted. De Armas substitueix a Scarlett Johansson en el projecte, qui ha sortit per problemes d’agenda, segons Deadline.

Pròximament podrem veure a De Armas en el thriller Deep Water al costat de Ben Affleck, que s’estrenarà el pròxim 14 de Gener de 2022. També coprotagonitzarà un cop més amb Evans el pròxim film d’acció de Netflix The Grey Man, l’adaptació de la novel·la de 2009 de Mark Greaney per part dels Germans Russo i que protagonitza Ryan Gosling, que va finalitzar producció el passat mes d’agost. Els seus pròxim projectes inclouen Blonde de Andrew Dominik i ella està en converses per a interpretar el paper principal a Ballerina, el spin-off de John Wick.


Ghosted
està escrit pel duo de guionistes de Deadpool i Zombieland, Paul Wernick i Rhett Reese, els quals van presentar amb èxit el projecte a Skydance. Dexter Fletcher (Rocketman) dirigeix. Encara es mantenen en secret més detalls sobre l’argument, però es compara amb la clàssica aventura romàntica d’acció i aventures de 1984, Romancing the Stone.

El projecte estarà produït per Evans, Reese i Wernick al costat de David Ellison, Dana Goldberg i Don Granger de Skydance, així com Jules Daly. De Armas en serà productora executiva. Aquest és la darrera col·laboració de Evans amb Apple, després de protagonitzar la sèrie Defending Jacob l’any passat.

S’espera que el film comenci a produir el pròxim mes de Febrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada