Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

diumenge, 12 de desembre del 2021

'Oppenheimer'.

Se’m va passar per alt en el seu moment escriure sobre el nou film del director Christopher Nolan (Batman Trilogy, Inception, Interstellar, Dunkirk), Oppenheimer. I ara escriure un resum de tot el que s’ha publicat fins ara.

Cillian Murphy (Peaky Blinders) va signar el passat mes d’octubre per a interpretar el paper principal del film, Oppenheimer, segons Deadline. Murphy interpretarà al científic J. Robert Oppenheimer en el drama biogràfic de universal Pictures i la productora del propi director, Syncopy, amb data d’estrena fixada per al 21 de Juliol de 2023.

“El thriller èpic filmat en format IMAX empeny al públic a la trepidant paradoxa del enigmàtic home que ha d’ariscar-se a destruir el món per a salvar-lo”, es pot llegir en el resum del mitjà.


Oppenheimer
es basa en el llibre guanyador del premi Pulitzer American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer de Kai Bird i el difunt Martin J. Sherwin. El film estarà escrit i dirigit per Nolan, i s’espera que universal Pictures distribueixi el film en tot el món. Charles Roven de Atlas Entertainment i Emma Thomas i Nolan, produiran el film.

“Els films de Christopher Nolan i Emma Thomas han trencat els límits del que pot aconseguir la narració cinematogràfica”, va dir la presidenta de universal Filmed Entertainment Group, Donna Langley. “Estem encantats de treballar al seu costat en aquest projecte excepcional i extraordinari i estem agraïts per la seva passió i compromisos compartits amb l’experiència cinematogràfica”.

El film començarà producció a principis de 2022 i segons les informacions, es rodarà en una combinació de film de gran format de 65mm i IMAX de 65mm.

J. Robert Oppenheimer va ser un físic teòric estatunidenc i professor de física que es va convertir en el cap de la guerra de laboratori de Los Alamos. Ell és un dels que se li atribueix ser “el pare de la bomba atòmica” pel seu paper en el Projecte Manhattan, que va ser el projecte de la Segona Guerra Mundial que va resultar ser el desenvolupament de les primeres armes nuclears. Oppenheimer també es conegut infamement per dir: “Ara m’he convertit en la Mort, el destructor de mons”, citant l’escriptura hindú Bhagavad Gita després de la detonació exitosa de la primera bomba atòmica el 16 de juliol de 1945.

A partir d’aquí escric sobre les adhesions al film després de Murphy, començant per Emily Blunt (Edge of Tomorrow, A Quiet Place i A Quiet Place Part II) que segons Deadline ha signat per a interpretar a l’esposa del científic Oppenheimer, Katherine “Kitty” Oppenheimer. Aquest projecte també marcarà el retrobament entre Murphy i Blunt, després de coincidir en el recent film A Quiet Place Part II.  


Seguidament després de l’adhesió de Murphy i Blunt en els papers principals, continua amb el veterà del MCU Robert Downey Jr. i Matt Damon que segons Deadline han signat oficialment per a incorporar-se al projecte. Aquest projecte reuneix a Damon amb Nolan després de coincidir a Interstellar de 2014, mentre que aquest seria el primer cop que Downey treballa amb l’aclamat cineasta. Encara es mantenen en scret més detalls sobre els seus personatges.

A aquest actors les ultimes incorporacions són les següents, segons The Hollywood Reporter la nominada al Oscar Florence Pugh (Midsomar, Little Women, Black Widow, Hawkeye), el guanyador del Oscar Rami Malek (Bohemian Rhapsody, No Time to Die) i Benny Safdie (Licorice Pizza, Obi-Wan Kenobi) s’han unit al film de Nolan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada