Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 22 de desembre del 2021

'Death on the Nile'.

20th Century Studios ha revelat un nou tràiler de Death on the Nile, el llargament endarrerit thriller de misteri de Kenneth Branagh, amb un repartiment d’estrelles encapçalades per Branagh i Gal Gadot. Aquesta seqüela està programat per arribar als cinemes el pròxim 11 de Febrer de 2022.

“La visió ample i elegant de Ken per a aquesta història clàssica mereix ser vist a la gran pantalla”, va dir el president de producció de 20th Century Studios, Steven Asbell, en un comunicat. “Estem molt orgullosos  d’aquest film, el nostre brillant repartiment i el treball estel·lar que va du a Death on the Nile a la pantalla. Sabem que el públic està neguitós per experimentar la pròxima aventura de Hercule Poirot, i estem encantats de seguir treballant amb Ken mentre ell mostra la seva visió magistral de narració al film més recent d’aquesta cèlebre franquícia”.

El tràiler, que podeu veure a continuació juntament amb el cartell, continua provocant amb l’últim assassinat misteriós de Hercule Poirot quan el detectiu és invitat a una celebració d’un casament per la novia que tem que no tots els seus convidats siguin els seus amics. També destaca la determinació de Poirot de trobar al culpable, el que resultarà difícil ja que tots els convidats tenen motius contra la víctima no identificada.

          

          


En aquesta ocasió Poirot viatge a Egipte de vacances, però al final acabarà investigant un assassinat amb un triangle amorós pel mig. Aquesta novel·la, publicada l’any 1937 per Agatha Christie, ja va tenir una adaptació al cinema l’any 1978 dirigida per John Guillermin amb un guió de Anthony Shaffer, i protagonitzada per: Bette Davis, Angela Lansbury, Maggie Smith, Mia Farrow i David Niven. En aquella adaptació Lois Chiles va interpretar a Linnet Ridgeway Doyle, mentre que Peter Ustinov va interpretar al detectiu Hercule Poirot.

En aquesta segona entrega podem trobar a Gal Gadot interpretant a Linnet Ridgeway Doyle, Armie Hammer com a Simon Doyle, Kenneth Branagh de nou com a Hercule Poirot, Annette Bening com a Euphemia, a Letitia Wright com a Rosalie Otterbourne i a Tom Bateman repetint el paper de Bouc. Dirigeix Branagh a partir d’un guió de Michael Green.

Death on the Nile està escrita per Michael Green, adaptant la novel·la de Agatha Christie, i està produïda per Ridley Scott, Mark Gordon, Simon Kinberg, Kenneth Branagh, Judy Hofflund i Kevin J. Walsh, amb Matthew Jenkins, James Prichard i Matthew Prichard com a productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada