Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 15 de desembre del 2021

'Naomi'.


The CW ha publicat el tràiler de Naomi que ens avança la pròxima sèrie dramàtica de superherois basada en el personatge de DC Comics protagonitzada per Kaci Walfall (Army Wives, Power, The Lion King -Broadway-). La sèrie farà el seu debut el pròxim 11 de Gener de 2022.

“Quan un esdeveniment sobrenatural sacseja la seva ciutat natal de Port Oswego fins a la medul·la, Naomi es proposa descobrir els seus orígens, amb una mica d’ajuda de la seva fidel millor amiga Annabelle (Mary-Charles Jones, Kevin Can Wait)”, es pot llegir en la sinopsis oficial. “També compte amb el suport dels seus pares adoptius i amorosos, el veterà oficial militar Greg (Barry Watson, 7th Heaven, The Loudest Voice) i la professora de lingüística Jennifer (Mouzam Makkar, The Fix). Després d’una trobada amb Zumbado (Cranston Johnson, Filthy Rich), el misteriós amo d’un lot de cotxes usats, la deixa commocionada, Naomi recorre a la mestressa del saló de tatuatges Dee (Alexander Wraith, Orange Is the New Black), qui es converteix en la seva reticent mentora. Mentre revela el misteri sobre si mateixa, Naomi també navega sense esforç per les seves amistats a l’escola de secundaria amb nens a la base militar, així com amb els habitants de la ciutat, inclòs l’ex parella i esportista de l’escola de secundaria Nathan (Daniel Puig); Jacob (Aidan Gemme), la lleial parella de Annabelle des de fa molt de temps; l’orgullós “vilatà” Anthony (Will Meyers, Bad Education); i la també entusiasta del còmic Lourdes (Camila Moreno), que treballa en una botiga de col·lecció vintage. Mentre Naomi viatja a les altures del multivers a la recerca de respostes, el que descobreixi desafiarà tot el que creiem sobre els nostres herois”.

A continuació podeu veure’n el tràiler... 

          

Basada en la sèrie de còmics de DC de Brian Michael Bendis i David F. Walker, Naomi (Walfall) es descrita com una estudiant de secundaria tranquil·la i segura de si mateixa que és filla adoptiva de pares afectuosos. Popular entre tots els nens de la ciutat militar, Naomi no té por d’abraçar al seu estudiant AP, nerd amant dels còmics. Després de que un esdeveniment sobrenatural la dugui al descobriment dels seus poders interns, Naomi persegueix el seu destí ocult.

La potencial sèrie està escrita i produïda per la directora de Selma, Ava DuVernay i l’alumne de Arrow, Jill Blankenship. Està coproduïda per Warner Bros. Television i Array Filmworks de DuVernay, que actualment té un acord general amb Warner Bros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada